Hledat  

Sabča Mladé kočky

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Sabča Mladé kočky

Příspěvekod annm132 » pon 3. dub 2017, 12:47

Zdravím, asi před rokem a půl jsem byl u Sabči v privátu Mladé kočky na Neředínské v Olomouci. Asi přes rok tam už nepracuje a já na ni stále myslím. Chci se zeptat, zda někdo nemáte nějaký kontakt, informaci co s ní je, zda někde ještě takhle pracuje, kam se přestěhovala, nebo jakoukoliv indícii nebo cokoliv, klidně i fotku z webu, pokud ji máte někde uloženou když ještě byly na stránkách, prosím- jakákoliv informace mi pomůže, mám asi 3 její fotky co jsem našel, víc ne, pokud by o ně někdo měl zájem, klidně pošlu. Přikládám jednu fotku, určitě se někdo ozvěte. https://ctrlv.cz/PJXj
annm132

Re: Sabča Mladé kočky

Příspěvekod sumiiik » úte 4. dub 2017, 19:46

annm132 píše: Asi přes rok tam už nepracuje a já na ni stále myslím.

Ajaj,mám dojem že už jsi nadobro ztracený... :D
sumiiik

Příspěvekod polav » úte 4. dub 2017, 20:19

sumiiik píše:

To asi je, ale když koukneš na to foto, tak si nejspíš trochu pochopení zaslouží... :D
polav

Příspěvekod annm132 » úte 4. dub 2017, 20:32

polav píše:
sumiiik píše:

To asi je, ale když koukneš na to foto, tak si nejspíš trochu pochopení zaslouží... :D

Chlapi, ne že bych do privátu chodil pravidelně a prolezl všechny priváty na světě, byl jsem už asi jen v 8 privátech a ta holčina, se kterou jsem se setkal byla naprosto unikátní, jak vzhledově, postavou, tak osobností a přístupem. Takovou už v životě nepotkám ani na ulici a už vůbec ne v nějakým privátu. Nemůžu tu holku vypustit z hlavy, proto se na ni ptám ;-)
annm132

Zpět na Dotazy na dívky