od medvídek » úte 21. srp 2007, 23:56
Zašel jsem k Markétě (privát na úrovni) 606108442, na "norníkovi" čtu spíš příznivé reference, na "sexprivat4you" spíš negativní, tak jsem to chtěl zkusit (to co píšu je samozřejmě můj osobní názor).
Fotka je určitě pravá, i když realek je horší, ale "slečna" je sympatická, čistá, voňavá a opravdu velmi ukecaná (v žádném případě, ale kecání není na úkor "práce" kterou si člověk zaplatí). Obličejík i postava vypadají na avizovaných 35 celkem dobře, prsíčka slabší trojky trochu povadlá, bříško by chtělo trochu zpevnit, dole upravená (takové "dvoutýdenní strniště", to mám rád). Cena 900 za 1/2, resp.1500 za hod., orálek bez je za příplatek 300, análek, ani orálek do konce nedělá. Mohl jsem i oboustranný orálek, říkala, ale že to dovolí jen když jí je někdo sympatický, což je tak maximálně jednou za měsíc (?? nevím).
Váhal jsem jestli 1/2 nebo hodinou tak, že uvidíme a podle toho pak zaplatím, nakonec z toho byla hodina a půl. Nejdřív bylo jedno číselko, pak jsme tak 15 min. kecali s takovou lehce erotickou masáží a pak bylo ještě jedno číselko. Orálek dělá perfektně, klasika je takový lepší průměr.
Mlaďoši a ti co potřebuji hlavně někde "vystříknout" by za ty peníze jistě našli něco pro ně zajímavějšího. Pro ty co nepočítají každou stokorunu a potrpí si na čistý, útulný privátek s pohodovou a sympatickou slečnou, která "ví za co a jak chytit" mohu tento privátek doporučit. Osobně určitě ještě zajdu.
(pokusím se tento příspěvek dát na obě fóra)