|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
zachovalj píše:Jsem si jistý, že se tím Míše zvedne poptávka a zároveň doufám, že se některé holky konečně chytnou za nos.
Zkopíruji to i na jiné weby.
zachovalj píše:...Chtěl jsem jí alespoň oblíznout, chvíli jsem žadonil, jenže Míša má své pevné a neoblomné zásady...
zachovalj píše:sexman12321 píše:zachovalj píše:...Chtěl jsem jí alespoň oblíznout, chvíli jsem žadonil, jenže Míša má své pevné a neoblomné zásady...
Podle toho jak to popisuješ, tak nevím jestli bych se udržel
A co by jsi na mém místě udělal ?
sexman12321 píše:zachovalj píše:...Chtěl jsem jí alespoň oblíznout, chvíli jsem žadonil, jenže Míša má své pevné a neoblomné zásady...
Podle toho jak to popisuješ, tak nevím jestli bych se udržel
zachovalj píše:jarjaroslav píše:Snad by nám mohlo být něco v "zápalu boje" i odpuštěno, sám bych ale neriskoval...
Co se týče riskování, stačí si o tom něco přečíst na netu a nebo se poradit s odborníkem. Pokud oba mají alespoň základní hygienické návyky a dodržují je, pojistí to třeba i tím Listerinem jak jsem psal, neviděl bych v tom problém. Obzvlášť pokud bych byl ona vyjímka..
Zpět na Dívky z Brna na masáže
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků