od Pavel01 » ned 25. lis 2018, 21:47
Nazdar,
zasílám zkušenost z návštěvy u paní Jany:
1. Paní Jana je na svém privátě v Židenicích, ve starší zástavbě poblíž smyčky Stará Osada, byt je v přízemí.
2. Ceny jsou příznivé, cca. 1000 Kč/hod, byl jsem za 700 Kč za cca. 40 min, bývá i o víkendu.
3. Pokud zabloudíte jako já, tak vás paní Jana ochotně naviguje (podchodem u smyčky - pěší, kdo jede autem, nejlépe odbočit u kostela ulicí Hrozňatova).
3. Asi to není zkušenost pro všechny, jen pro ty, kdo má rád starší ženy (jako např. Míša z Edenu) a líbí se mu mrdání s nimi, paní Jana je starší a trochu silnější, fotky na naprivat.cz patrně jsou fake.
4. Po svléknutí a návštěvě koupelny ...................
DETAILNÍ POPIS VZBUDIL NEGATIVNÍ REAKCE, PROTO JSEM HO SMAZAL (EDITACE 17.12.2018)
............ čím se blíží konec mé návštěvy, koupelna, placení nakonec, pusa a ahoj příště.
5. Kdo nemáte rád starší ženy, rozhodně sem nic nepište, už jsme měli dost příležitostí si přečíst vaše negativní reakce, není to k ničemu. Lidé jsou prostě různé. Někdo má rád vdolky, jiný holky. Vždyť se natáčí spousta videí se staršími ženami (zkuste si třeba na xvideos.com zadat mature, old mom, old woman) a producenti vědí, že si své fanoušky najdou.
6. A taky spousta mladých holek stojí za starou belu, stačí pročítat toto fórum, vlastně je to téměř jen o tom, nejvíc se zde dovíte, kam nechodit.
Naposledy upravil
Pavel01 dne úte 18. pro 2018, 1:47, celkově upraveno 1