|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
CM01 píše:To jo, za 2500 kč na hodinu.
RytirZBrna píše:Ale přes pohořelice jezdím, tam by mohla nějaká být
CM01 píše:To jo, za 2500 kč na hodinu.
leoaron píše:Nazdar narazil jsem na amaterech na romanticka7805 je v Židlochovicích na chatu jsem se toho moc nedozvěděl číslo nedá akorát se domluví na termínu a dá
adresu tak jsem to zabalil na slepo radši nikam nejedu nebudu pak někde stepovat před barakem. Ale třeba s ní má někdo lepší zkušenost.
and píše:leoaron píše: na amaterech na romanticka7805 je v Židlochovicích na chatu jsem se toho moc nedozvěděl číslo nedá akorát se domluví na termínu a dá
adresu tak jsem to zabalil na slepo radši nikam nejedu nebudu pak někde stepovat před barakem.
mladou paní s nickem romanticka7805 jsem navštívil. Štíhlá, skoro hubená příjemná žena. Domluva byla jen přes vzkazy. Domluvil jsem se dva dny dopředu. Bohužel jsem se v den setkání nepřipomněl, tak na mne zapomněla a v dohodnutou hodinu mi neotevřela. Asi za půl hodiny se vzkazem omluvila a protože jsem ještě byl v místě, proběhla krátká poznávací návštěva s domluvou na další termín, protože na víc nebyl čas.
and píše:V Pohořelicích je na amatérech inzerující " SvudnaMrcha". To co inzeruje odpovídá pravdě. Zákazníky si vybírá.
lukasadamek píše:and píše:V Pohořelicích je na amatérech inzerující " SvudnaMrcha". To co inzeruje odpovídá pravdě. Zákazníky si vybírá.
A byl jsi u ní? Já se s ní domlouval asi dvakrát. Jednou hned na začátku řekla ne. Při druhé domluvě jsme se domluvili že jo, ale když zjistila že bydlím do 9km od Pohořelic, tak řekla že nikdy! Asi se bojí, aby ji nikdo nepoznal:-)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 návštevníků