Hledat  

Privat Marilyn - Eliška a Verča

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Re: Privat Marilyn - Eliška a Verča

Příspěvekod jirkas869 » ned 19. bře 2017, 17:03

Co vím tak už ne :-(
jirkas869

Verča (Marilyn/Splněné sny) 775 347 485

Příspěvekod jarjaroslav » úte 16. kvě 2017, 20:59

Jedna recenze ze „šuplíku“. Verča na delší dobu zmizela, poté se krátce objevila, a než jsem se dostal k sepsání recenze, zase nebyla k nalezení. A tak jsem čekal a čekal... V současnosti Verča stále neinzeruje (kromě jednoho asi zapomenutého inzerátu na Seznamce69) a svůj profil na Amatérech zrušila. Proč tedy odkládat zveřejnění recenze (možná se někteří zeptají, proč ji vůbec zveřejňovat :roll: )?

Marilyn (nyní Splněné sny) jsem dosud nenavštívil, takže jsem získal motivaci odškrtnout si další položku ze seznamu neprobádaných brněnských hampejzů. Po pročtení fóra jsem se nakonec rozhodl pro Verču, i když jsem se u ní obával míry „baculkovosti“. Verčin telefon vypnutý, centrální zvedla nějaká zmatená dívka, Verča prý momentálně není, telefonistka neví, kdy přijde, poté si to ještě ověřovala u někoho jiného. OK, děkuji za info a loučím se. Za chvíli přišla SMS, že by Verča měla dorazit po 16. hodině. Domluvit se na případné návštěvě ale musím až přímo s ní.

Netrpělivě jedu do Juliánova a naivně doufám, že „po 16. hodině“ znamená max. pár minut po čtvrté odpolední, Verča bude na místě připravená a já se po zavolání budu moci do deseti minut zastavit :lol: . Před čtvrtou se nacházím v dohledu privátu. Volám Verči, avšak bez úspěchu. Procházím se po okolí, čas si krátím opětovným voláním. V 16:20 vidím vcházet do budovy privátu nějakou ženu. Stojím ale příliš daleko, abych rozeznal více detailů, pohlaví osoby jsem tipoval zejm. na základě kabelky. Asi není vhodné konstatovat, že stát blíže, asi bych ušetřil :oops: ? Další čekání, než se slečna aklimatizuje a zapne si telefon. Následně mi přichází SMS od nejmenovaného operátora s žádostí o zavolání na Verčino číslo. Za 10 minut se stavit prý nemohu, ale až za půl hodiny, ač nebyla Verča obsazena. Nevyužívám možnosti k ukončení „Akce Marilyn“ a daří se mi snížit třicetiminutovou lhůtu o třetinu. Tak tedy v 16:50.

Po dvaceti minutách čekání volám Verči, která mi oznámí, že za chvíli přijde. Sotva jsem se postavil před dům, počet osob procházejících kolem se rapidně zvýšil. Asi se nejednalo pouze o mé pocity. Přestal jsem je počítat (lidi, ne pocity :D ), jakmile jsem dospěl k číslu 15. Tolik osob snad neprošlo kolem Marilynu za celou dobu mého čekání venku. Nátěr domu navíc skutečně připomíná erotický podnik (ale pokud si najdete na webu starší fotky budovy, zjistíte, že barva s privátem vůbec nesouvisí). Slyším klapot podpatků, dveře se otevírají, slečna skrytá za dveřmi. Po představení hned špulí rty na uvítací pusu. Ač jsem očekával hezčí dívku a cítím trošku pach cigaret :( , nechci Verču urazit. Jsem veden přes předsíň, kuchyňo-obývák s televizí, sušákem na prádlo a pračkou (bez ironie - je hezké vidět, že mají pračku). V pokoji dva obrazy Marilyn Monroe, klasický nábytek a sprchový kout. Předání peněz (600,-/15 min.) a svléknutí obou zúčastněných. Naskytne se mi tak pohled na Verčina méně pevná prsa, větší bříško, zadek a stehna. Úplně na rovinu - pro mě zklamání :( .

Verča navrhuje společnou sprchu. Přesně řečeno moji první společnou sprchu na privátě (když nepočítám společnou očistu s Lily po pissu). Již dávno jsem se obával trapasu při společném sprchování a moje obavy se potvrdily. Připadal jsem si jako neandrtálec, který sprchu nikdy neviděl :oops: . Přemístění do postele a orál. Po vyvrcholení až po zbytek zaplaceného času konverzace. Krátká sprcha, rozloučení, odchod.

Vždy jsem si myslel, že bych na privátě preferoval milou a nepříliš hezkou dívku (z mého pohledu) před zlou, ale krásnou. Teď začínám mít pochybnosti... Možná jsem začal být náročnější nebo jsem si (konečně?) uvědomil, že si mohu vybírat - na privátě samozřejmě(pokud ale potřebuji erotické služby bez většího předstihu, což se u mne stává velmi často, možnost výběru se značně omezuje :roll: ). Každopádně je Verča příjemná a pozorná dívka, což nelze na privátech považovat za samozřejmost.

Úpravy vyhrazeny.
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Předchozí

Zpět na Dotazy na dívky