|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
jeje píše: Iwu však neznám.
mlsnyVaclav píše:Takovou ubohost co je tady na tomto vláknu jsem dlouho nečetl, nedala někomu zašukat, tak ji pošpinil, běž se vysrat , V Krpoli se najdou i dobrý holky. Je to jen můj názor . Já tam byl párkrát , za drobnou blondýnkou Ni, Terezou, cukříčkem , atd ,ale to je přes 2roky, minulý měsíc jsem zabrousil za Amber, a to bylo super, škoda že Mišelina už nešuká, byla skvělá, asi ji zničil a a d, škoda, ale pak jsem byl u jedné, a ta za příplatek 3 mi toho vyzvonila, tak to jsem žasnul, kolik jich a které tam jsou, ty holky snad za love prodají i svou máti, síla. Abych nevykecával, tak z jetých kurev se staly nábožné masérky, a to mě zaráží, škoda našeho Brna.
mlsnyVaclav píše:Jo jsem nováček a omlouvám se, polepším se, některé věci ale nemůžu napsat na plnou hubu ,abych nikoho neurazil
mlsnyVaclav píše:asi obojí, abych nedostal nornickou masáž, budu se jen ptát, ale stejně se to Brno za dva roky změnilo, to vycítí i začátečník
Zpět na Dívky z Brna na masáže
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků