Hledat  

Eliška z privátu Marilyn

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Re: Eliška z privátu Marilyn

Příspěvekod RytirZBrna » úte 9. kvě 2017, 1:09

noname45290 píše:Nebyl někdo v poslední době? A taky by mě zajímalo, je Eliška hezká v obličeji?

Mě se líbí, a každá schůzka byla úžasná, ale s dostat se k Elišce bylo už těžší. Teď budu muset hledat náhradu na dobu jejích prázdnin, ale bojím se, že druhá taková v brně nebude :cry:
RytirZBrna

Příspěvekod noname45290 » úte 27. čer 2017, 17:51

Nevíte někdo, jestli Eliška zase inzeruje?
noname45290

Příspěvekod Paulie88 » pon 3. črc 2017, 22:37

To by ěm taky zajímalo, psala naposled v inzerátu že bude mít dovolenou na dobu neurčitou, tak snad se vrátí, a nejlíp zase na stejné místo, už je to celkem dlouho. Byl jsem jen jednou a i když to není žádná modelka, tak přístup naprosto neskutečný a alespoň jednou ještě musím zopakovat ...
Paulie88

Příspěvekod acx » úte 4. črc 2017, 0:26

Paulie88 píše:To by ěm taky zajímalo, psala naposled v inzerátu že bude mít dovolenou na dobu neurčitou, tak snad se vrátí, a nejlíp zase na stejné místo, už je to celkem dlouho. Byl jsem jen jednou a i když to není žádná modelka, tak přístup naprosto neskutečný a alespoň jednou ještě musím zopakovat ...

Kdyby jsi pořádně četl :roll:
viewtopic.php?f=4&t=5149&p=49174#p49174
acx

Příspěvekod noname45290 » úte 4. črc 2017, 11:28

A nemáš na ni prosím odkaz? Nic jsem nenašel.
noname45290

Příspěvekod noname45290 » úte 4. črc 2017, 11:36

Paulie88 píše:To by ěm taky zajímalo, psala naposled v inzerátu že bude mít dovolenou na dobu neurčitou, tak snad se vrátí, a nejlíp zase na stejné místo, už je to celkem dlouho. Byl jsem jen jednou a i když to není žádná modelka, tak přístup naprosto neskutečný a alespoň jednou ještě musím zopakovat ...

Jak to, že to není žádná modelka, vždyť na fotkách vypadá luxusně.
noname45290

Příspěvekod Paulie88 » úte 4. črc 2017, 11:57

acx píše:

Nevím co tím myslíš jak bych to mohl pořádně číst, proč bych jí hledal u Mary? Navíc mi to příde jako blbost, není to ona asi ... Už jednou tu bylo ěnco že měla být na nějakým privátě v Olomouci a když sem u ní byl sama mi říkala že je to nějaká blbost a nikdy tam nebyla a nemá s Olomoucí nic ...

Fotky nemá skoro žádný a hodně klamou. Je opravdu hodně vysoká, obličej průměr, zadek spíš větší už ... modelka prostě rozhodně ne, ale přístup neuvěřitelnej a v sexu skvělá ...
Paulie88

Příspěvekod acx » úte 4. črc 2017, 14:15

Paulie88 píše:
acx píše:

Nevím co tím myslíš jak bych to mohl pořádně číst, proč bych jí hledal u Mary? Navíc mi to příde jako blbost, není to ona asi ... Už jednou tu bylo ěnco že měla být na nějakým privátě v Olomouci a když sem u ní byl sama mi říkala že je to nějaká blbost a nikdy tam nebyla a nemá s Olomoucí nic ...

Fotky nemá skoro žádný a hodně klamou. Je opravdu hodně vysoká, obličej průměr, zadek spíš větší už ... modelka prostě rozhodně ne, ale přístup neuvěřitelnej a v sexu skvělá ...

Je to ona, 100% a s Olomoucí má mít teď dost společného. Než označíš něco za blbost, tak si laskavě příště vytoč její číslo a zeptej se jí. Nejenže nečteš, ale nemáš ani na telefon? Fotky byly FAKE, na ty se nemůžeš spoléhat téměř nikdy a nikde. I v Brně její fotky neodpovídaly.
acx

Příspěvekod RytirZBrna » stř 5. črc 2017, 23:36

V Brně fotky snad mimo jedné z sedmi odpovídali. Modelka dle stereotypu ne, Eliška je vysoká, hezká s drobnějšíma prsama, a trošku širším bokem, mě se líbí. Jen ta výška samosebou znamená trochu víc váhy, tak s ní nějaká ta gymnastika úplně nešla, ale i tak nelituji času s ní stráveným.
RytirZBrna

Příspěvekod acx » čtv 6. črc 2017, 10:30

RytirZBrna píše:V Brně fotky snad mimo jedné z sedmi odpovídali. Modelka dle stereotypu ne, Eliška je vysoká, hezká s drobnějšíma prsama, a trošku širším bokem, mě se líbí. Jen ta výška samosebou znamená trochu víc váhy, tak s ní nějaká ta gymnastika úplně nešla, ale i tak nelituji času s ní stráveným.

Nepsal jsem, že v Brně (při první prezentaci) neměla svoje fotky, jen jaksi na u těch podstatných měla menší proporce 9celá postava) .... . Jinak nic proti snaze a přístupu.
acx

Příspěvekod noname45290 » čtv 6. črc 2017, 13:11

A můžete sem prosím hodit odkaz na její aktuální inzerát?
noname45290

Příspěvekod acx » čtv 6. črc 2017, 13:43

noname45290 píše:A můžete sem prosím hodit odkaz na její aktuální inzerát?

Ještě jednou a naposledy, Olomouc, Berušky, Adélka. Najděte si to na naprivat.cz
acx

Příspěvekod noname45290 » ned 16. črc 2017, 9:37

Tak to vypadá, že v tom Olomouci už skončila. Můžu se zeptat, jestli odpovídají tyto fotky, nebo jsou některé fake?

https://www.naprivat.cz/eroticky-privat ... elka-9685/

https://www.naprivat.cz/eroticky-privat ... iska-9234/

Například tato fotka

izohli.jpg
noname45290

Příspěvekod Jan.krauses » pon 17. črc 2017, 8:55

Můj názor je takový, že to holka není, (fotky jsou fake) byl jsem za Nikol (u berušek) a chtěl jsem trojku, kterou měli na netu. Objednal jsem se den předtím (akorat ja nevím kdo jim zvedá telefony, jestli si je holky zvedají sami či co, protože operátorka byla arogantní a nepříjemná)Dorazil jsem na čas a otevřela krásná blondýnka Nikol a hned se mi omlouvala, že Adélka ,, na čas přerušila práci,, že se ji naskytla jiná možnost. Tak jsem se zeptal jaká. A Nikol tvrdí, že pracuje v jednom.salonu jako kosmetička prý to vystudovala v Olmiku. Prý za ní chodí....
Jan.krauses

Příspěvekod n1501 » pon 17. črc 2017, 11:09

Jan.krauses píše: Adélka ,, na čas přerušila práci,, že se ji naskytla jiná možnost. Tak jsem se zeptal jaká. A Nikol tvrdí, že pracuje v jednom.salonu jako kosmetička prý to vystudovala v Olmiku. ....

:D Ha ha, staré pověsti české, tedy moravské :D
Ty holky mají obdivuhodnou schopnost vytvářet o sobě báje.
A dost těch chlapů jim to sežere. :evil:
n1501

PředchozíDalší

Zpět na Dotazy na dívky