V poslední době už mě nabídka klasiky nějak nechává chladným a tak, sem tam zkusím něco jiného. Proto jsem se rozhodl navštívit i tento podnik. Chtěl jsem slečnu Terezu, po telefonu velice příjemnou. Ta však ten den nemohla, tak mě doporučila Lauru.
Dojedu na místo, je už tma, jen svití nápis. Je to v rámci panelákové zástavby takový mezitrakt mezi dvěma bloky. Vstup přes odhrnovací dveře a už jsem v jakési recepci, kde sedí slečna, začne nabízet pití atd. Ohlásím jí že jsem domluvený s Laurou. Vedle jsou křesla se stolky, sedí tam chlápek a baví se s jednou dívkou. Já sednu opodál a čekám na Lauru. Ta přichází a naučeně bere knihu, kde mi čte co nabízí za "super" služby. viz jejich nabídka. Trochu se v tom ztrácím, tak beru masáž erotickou za 1,5t na hodinu. Jdeme takovou chodbou, kde je dost dveří až zahneme do jednoho pokoje. Je to velká místnost s postelí, vířivkou a křesly a sprchou. Zařízeno luxusně, moderně. Uvnitř samé svíčky. Prostředí příjemné. Takové magické. Laura je hezky stavěná ženská, velká prsa, pevná postava. Obličej je průměrný. Začíná s masáží, zad a těla. Pak si odloží a já čekám co bude. Pořád spíš masíruje, sem tam mě přejede i prsy. Dotýkat se jí mohu ale jen ne na pipce. Takto je to až do konce. Snažím se jí přimět k silnějšímu Body to body, ale toho je skutčně hodně málo. Necitím takové příjemné pnutí, jako třeba u Gabriely na Hybešové. Spíš pocit, tak příjde už něco víc nebo ne....
Takže pocit spíš neuspokojivý. Masáž sama celkem příjemná, prostředí luxusní, dívka tak nějak uměle příjemná... ale za tu cenu jsem čekla víc živočišné akce.. místo toho naučený profi přístup.
Na opakování to nevidím, jedině že by to byla nějaká sexy star.. ale to už napiště vy..