Hledat  

Poraďte začátečníkovi

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Poraďte začátečníkovi

Příspěvekod Sláva » pon 10. črc 2017, 12:53

Zdravím místní osazenstvo,
vím, že se to tu řešilo mockrát. Ale po váhání jsem se rozhoupal, že bych někam zašel. A po přečtení fóra a zejména některých odstrašujících zkušeností bych nerad, aby moje první návštěva byla i poslední.
Radši bych nějakou mladší slečnu řekneme kolem 25, ale na druhou stranu pokud budete mít tipy na starší ale příjemnou. Rád bych spíš pohodový přístup, pokud vůbec lze. Postava, nejsem úplně na velká prsa, spíše na drobnější holky s menšími boky. Nemusí byt modelka, když to bude "pěkná holka od vedle".
Děkuju za tipy, každý nějak začínal :)
Slava
Sláva

Re: Poraďte začátečníkovi

Příspěvekod Paulie88 » pon 10. črc 2017, 13:06

Nejlepší rada je vykašli se na to a najdi si normální ženskou, akorát se staneš závislým jako většina tady a dost ti to poleze do hlavy i do peněz :D ...

Ale jinak Brno mi příde celkem o ničem a já začal když už jezdit spíš do Prahy kde je lepší matroš a hlavně lepší domluva. Sedí časy dostupnosti holek na privátech atd...

Naposled jsem byl u téhle: https://www.amateri.com/cs/lide/1442723/Lucia23 - mladá holka, Slovenka (sexy hlas :D :D ) , u sebe ve vlastním bytě s neuvěřitelným přístupem u ní bys určitě nešlápl vedle aby tě to odradilo :D
Paulie88

Příspěvekod Sláva » pon 10. črc 2017, 13:30

Děkuju za reakci. Tohle jsem úplně nechtěl slyšet 8) Tu Prahu bych asi bral jako krajní řešení, nechce se mi zabít celý den. Pokud se teda osazenstvo shodne, že v Brně ne, asi to nepůjde jinak. Co třeba Danielka ze Staré Osady? Četl jsem tu na ní chválu, zejména kvůli přístupu...
Dík
Sláva

Příspěvekod 01Pete » pon 10. črc 2017, 16:15

Sláva píše:Děkuju za reakci. Tohle jsem úplně nechtěl slyšet 8) Tu Prahu bych asi bral jako krajní řešení, nechce se mi zabít celý den. Pokud se teda osazenstvo shodne, že v Brně ne, asi to nepůjde jinak. Co třeba Danielka ze Staré Osady? Četl jsem tu na ní chválu, zejména kvůli přístupu...
Dík

Stále dobrá volba, Danielka zraje jako víno, určitě neprohloupíš, jejího koníčka považuji za bezkonkurenčního, navíc Tě může potom i nádherně namasírovat, mamča pracuje na sobě a má už řadu certifikátů na masáže, zkusil jsem naposledy lymfatickou na nohy a bylo to moc fajn.
01Pete

Příspěvekod jeje » pon 10. črc 2017, 16:24

já bych to s tím Brnem tak špatně neviděl pro začátečníka ... se srovnáním s Prahou asi souhlasím, ale GFE přístup asi pro začátečníka významný, bych v Brně našel ... nedávno tu byla zmíněna Amber 722 720 230(nevím zda nedělá jen masáže - lze se optat), určitě se zdá být z těch mladších zajímavá přejmenovaná nyní Sara z Mystery 731 929 566, také někde tady okolo zmíněná ... a nevím jak kdo by potvrdil, ale určitě bych popřemýšlel i Kety z Krpole (u Semilasa), či Iwu ... Pokud někdo nesouhlasí, dejte RE, a nebo naopak doplňte.
jeje

Příspěvekod Paulie88 » pon 10. črc 2017, 22:49

Já se řídil hlavně tím že chtěl mladou. V Brně jsem měl a vím o pár dobrých ale jsou právě už starší ...
Paulie88

Příspěvekod Sláva » úte 11. črc 2017, 12:40

Primárně jsem myslel mladou, ale protože je důležitý gfe faktor, klidně bych bral i starší. Lákala by mě Lily co byla v "miateamu", ale nevím jestli by byla vhodná a asi už ani není dostupná podél recenzí tady...
Sláva

Příspěvekod jarjaroslav » úte 11. črc 2017, 20:27

Sláva píše:Primárně jsem myslel mladou, ale protože je důležitý gfe faktor, klidně bych bral i starší. Lákala by mě Lily co byla v "miateamu", ale nevím jestli by byla vhodná a asi už ani není dostupná podél recenzí tady...

Lily neskončila, pouze nepracuje každý týden a není snadné se jí dovolat :idea: . Zvládá i jedince, kteří celou dobu leží na zádech a o žádnou vlastní iniciativu se ani nepokouší :wink: .
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod mliekar » pát 14. črc 2017, 17:16

jeje píše:já bych to s tím Brnem tak špatně neviděl pro začátečníka ... se srovnáním s Prahou asi souhlasím, ale GFE přístup asi pro začátečníka významný, bych v Brně našel ... nedávno tu byla zmíněna Amber 722 720 230(nevím zda nedělá jen masáže - lze se optat), určitě se zdá být z těch mladších zajímavá přejmenovaná nyní Sara z Mystery 731 929 566, také někde tady okolo zmíněná ... a nevím jak kdo by potvrdil, ale určitě bych popřemýšlel i Kety z Krpole (u Semilasa), či Iwu ... Pokud někdo nesouhlasí, dejte RE, a nebo naopak doplňte.

souhlasím s iwou a kety, obě tedy už mají přes 40, takže mamče, ale jsou moc fajn
mliekar

Příspěvekod rejza » sob 15. črc 2017, 12:48

Ja bych doporucil Sandru nebo Innu z Mystery. Inna sice byva hodne nepravidelne, nicmene to fakt stoji zato. Sara z Mystery klidne taky, na tu jsem tu psal drobnou recenzi ve vlakne o ni. Npadaji me pak jeste dve jmena - Lily nebo Suzy.
rejza

Příspěvekod warancf » stř 26. črc 2017, 11:51

A máte prosím někdo odkaz na tu Danielku?
warancf

Příspěvekod freddy » čtv 27. črc 2017, 11:11

Nejdřív jsem se podivil, že neumíš vyhledávat, tak jsem se podíval, je ale fakt že má vlákno pod jménem Daniela 721214221...
freddy

Zpět na Dotazy na dívky