Ahoj pánové,
tak jsem zjistil, že Sharon Pink je pravděpodobně z Brna...nevíte jestli, případně kde bych na ni mohl narazit??
dík za odpověď
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
PeterR3 píše:Na internetu najdes par kontaktu v cene od 300-500 za hod. Problem je, ze nechce chodit s ceskou klientelou, asi ji nase penize smrdi. Tzn, kdyz si zaplatis hotel v Praze a budes se tvarit jako cizinec, mozna budes mit stesti.
martin666 píše:ojro za hodinku, zlatíčko
prince of Wales píše:acx píše:martin666 píše:ojro za hodinku, zlatíčko
máme i jiné měny, já jen že 13000,- kč/h je mimo zdravý rozum norníka, jestli nedošlo k překlepu v čase, částce, země, ... .
13000 Kč za hodinu to je ještě v pohodě. Já jsem promrdal 70 tisíc za hodinu ale v casinu. Dobře mě tak![]()
![]()
blbec!
prince of Wales píše:acx píše:martin666 píše:ojro za hodinku, zlatíčko
máme i jiné měny, já jen že 13000,- kč/h je mimo zdravý rozum norníka, jestli nedošlo k překlepu v čase, částce, země, ... .
13000 Kč za hodinu to je ještě v pohodě. Já jsem promrdal 70 tisíc za hodinu ale v casinu. Dobře mě tak![]()
![]()
blbec!
faero píše:Ahoj pánové,
tak jsem zjistil, že Sharon Pink je pravděpodobně z Brna...nevíte jestli, případně kde bych na ni mohl narazit??
dík za odpověď
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků