Inzeruje tady: http://www.seznamka69.cz/inzerat/profes ... saz/46784/
Dřív inzerovala Tantrické masáže, teď má nějaké smyslné masáže. Nabízí i čtyřruční masáže. Byl u ní někdo ? Inzeruje už dlouho, ale nemůžu o ni nikde nic najít.

|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Pepik05 píše:Byl si nakonec vyzkouset?
juro703 píše:já byl a za mě slušná masérka - doopravdy ví co dělá ví kam šáhnout a jak si hraje s peniswm to jsem u moc masérek nezažil - je vidět že ji to baví - sídlí královo pole - byl jsem jen za ní - čtyřručku jsem nezkoušel - opakování bude určitěPepik05 píše:Byl si nakonec vyzkouset?
sontakous píše:také zkusím, tantra mě už dlouho lááká. Jen se bojim, že nevim co vše je dovoleno a co už ne![]()
![]()
zachovalj píše:sontakous píše:také zkusím, tantra mě už dlouho lááká. Jen se bojim, že nevim co vše je dovoleno a co už ne![]()
![]()
To si možná trochu pleteš s erotickou masáží. U Tantry není dovoleno žádné osahávání a masérka je většinou oblečená.
krtek01 píše:Jinými slovy: Už mě to masírování nebaví, ale kdyby se někdo našel kdo dá za masáž třeba i 2x tolik, tak bych do toho šla.Ne díky. Jsem rád že mi po dvou měsících kdy jsem odepsal na tvůj inzerát konečně někdo do mailu odpověděl. Místo abych se dozvěděl nějakou konkrétní nabídku co dělám a za kolik, ta nevím nic. Jen mám napsat svoje představy a pak možná uvidíme.
![]()
Co mě nejvíc překvapilo, nebo spíš šokovalo, že tento mail byl poslán v kopii i mnoha dalším a každý z nich tak zná moji emailovou adresu. To jako vážně ??
Zpět na Dívky z Brna na masáže
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků