Hledat  

Eliška z privátu Marilyn

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Re: Eliška z privátu Marilyn

Příspěvekod fifinak100 » ned 10. zář 2017, 20:50

Bolekalolek píše:není tohle náhodou ona?

https://www.naprivat.cz/eroticky-privat ... nda-10179/

je to možný, podobný styl fotek i eliška měla +-180cm no kdo ví, zjistí jen ten kdo u ní byl
fifinak100

Příspěvekod Foulenk » pon 11. zář 2017, 13:17

Však měla byt v nedeli koukal jsem se, sice to vypada ze to ma byt elis. Volal jsem kdyz mi to zvedla holka bylo tam šrum rikala ze je ve skolni jidelne a ze to asi nepujde slyset ale podle hlasu eliscino hezkyho tak ukecaného mě to neznělo více to znělo komunikuji z toalet,jelikoz jsem ve škole (znelo to roztomile) ale nevím no..objednal jsem na zítra na úterý jinak osobě říkala že hnědovláska vyssi postavy studujici v Brně. Ale pochazí od Olomoucka. Ptal jsem se jestli uz to delala pry ze ne, ale. v minulym.tydnu ze to.bylo poprve(panna ze neni :D ) ale tak ,,to,, to bylo poprve ...
Foulenk

Příspěvekod Paulie88 » pon 11. zář 2017, 15:53

Taky sem si říkal že by to mohla být ona, ale fotky opět úplně jiný :D a inzerát taky v jiném stylu, ale výška i váha sedí přesně...

A tyhle kecy vám do telefonu bude říkat každá, jako že to nedělala atd... a ony lžou jako když tiskne ve všem, ať si o nich myslíte cokoliv :)
Paulie88

Příspěvekod fifinak100 » úte 19. zář 2017, 16:24

eliška = linda

ano nebo ne? :(

má stále plno linda a u elišky sem nebyl nemůžu posoudit :/
fifinak100

Příspěvekod Foulenk » stř 27. zář 2017, 19:01

Po dnešním zjištěním jsem zjistil ze to Elis není. Ale holka je ji podobna jen výškou (přijde mi hubenější ta linda)a také koketným vyrazem spojeným se sexuchtivým sexem :D prý Elis zná osobně doporučila ji tuhle zábavu-práci ;) více o Lindě vbjejí sekci
Foulenk

Příspěvekod Paulie88 » stř 27. zář 2017, 23:08

Myslel sem si to. Škoda elis asi skončila úplně a podle fotek sem si říkal, že tak moc by asi neshodila :D

A nějaká recenze na tu Lindu? Že bych jí prubnul kdybych měl cestu do Brna ...
Paulie88

Předchozí

Zpět na Dotazy na dívky