Hledat  

dotaz- mám jít k doktorce?

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

dotaz- mám jít k doktorce?

Příspěvekod pert.rudny » pát 6. říj 2017, 10:36

Nevím jestli jste se s tím už setkali ale před pár týdny jsem začal chodit častěji na záchod, pořád jsem měl pocit plného močáku a nejhorší to bylo večer když jsem chtěl jít spát. V noci nemám nutkaní jít vůbec naštěstí. Teď už je to přes den v pohodě akorát pořád před spaním si musím jít párkrát ucvrnknout, ale hlavně poslední týden nemám chuť na sex a když už se mi postaví tak je jako guma. Dřív jsem zvládal masturbovat i 2x denně a byl tvrdý, ale teď jsem rád že to zvládnu za týden. Vyvrcholení je slabé a měkké. Občas jsem pocítil i slabou bolest na špičce penisu po močení. Nevím jestli s tím zajít k doktorce, protože se to už mírně zlepšilo a hlavně co jí říct a jak to utajit před přítelkyní....
Může to být pouze nachlazený močový měchýř?
Edit: Jak probíhá celé vyšetření na pohl. nemoci a jak dlouho trvá léčba klasických privátních nemocí?
pert.rudny

Re: dotaz- mám jít k doktorce?

Příspěvekod acx » pát 6. říj 2017, 10:42

pert.rudny píše:Nevím jestli jste se s tím už setkali ale před pár týdny jsem začal chodit častěji na záchod, pořád jsem měl pocit plného močáku a nejhorší to bylo večer když jsem chtěl jít spát. V noci nemám nutkaní jít vůbec naštěstí. Teď už je to přes den v pohodě akorát pořád před spaním si musím jít párkrát ucvrnknout, ale hlavně poslední týden nemám chuť na sex a když už se mi postaví tak je jako guma. Dřív jsem zvládal masturbovat i 2x denně a byl tvrdý, ale teď jsem rád že to zvládnu za týden. Vyvrcholení je slabé a měkké. Občas jsem pocítil i slabou bolest na špičce penisu po močení. Nevím jestli s tím zajít k doktorce, protože se to už mírně zlepšilo a hlavně co jí říct a jak to utajit před přítelkyní....

Běž na urologii, může to být i klasický zánět močáku, ne pohlavní choroba ...
acx

Příspěvekod pert.rudny » pát 6. říj 2017, 10:44

acx: nenapíše nějaké léky na zánět i obvodní doktorka?
pert.rudny

Příspěvekod vulcan » pát 6. říj 2017, 11:20

pert.rudny píše: nenapíše nějaké léky na zánět i obvodní doktorka?

Správnější je jít na pořádné vyšetření na urologii, včetně rozboru moče, podle situace i další vyšetření.
To na obvodě nedělají.
vulcan

Příspěvekod zachovalj » pát 6. říj 2017, 13:28

Řešil jsem něco podobného. Zánět by doprovázela i zvýšená teplota a dali by ti ATB. Pokud se jinak cítíš ok, tak zánět to nebude. Může to být z nachlazení a nebo klidně i ze sedavého zaměstnání. Pokud máš pocit plného močáku a nejde to ven, může být problém s prostatou z nachlazení. Ta se mírně zvětší a pak jsou problémy jak s močením, tak i s erekcí, která s tím souvisí. Zajdi k doktorce, ta tě pošle na urologii. Tam Tě prohmátnou a dají ti s největší pravděpodobností Uraplex a za týden budeš ok. Může to být samozřejmě i cokoliv jiného, určitě bych to nepodceňoval.
zachovalj

Příspěvekod pert.rudny » pát 6. říj 2017, 13:40

Mám hodně sedavé zaměstnaní a v podstatě se vůbec nehýbu.. Teploty nemám, cítím se úplně normálně jen se pořád chodím vyprazdňovat. Pocit plného močáku mám často a zdá se mi že ven to jde v pohodě, jen jakoby se tam hned něco "přililo" a zase musím jít.. Díky za rady zajdu k doktorce, jsem rád že to asi není nic vážnějšího...
pert.rudny

Příspěvekod sumiiik » pát 6. říj 2017, 18:48

Edit: Jak probíhá celé vyšetření na pohl. nemoci a jak dlouho trvá léčba klasických privátních nemocí?

Nechci být zvědavý ale nevím co to jsou klasické privátní nemoci...
Asi jsem se s tím ještě nesetkal.
sumiiik

Příspěvekod lance7 » ned 8. říj 2017, 17:11

filcky, kapavka, syfl, ajc,................. :lol:
Live to Ride...
lance7

Příspěvekod RytirZBrna » čtv 12. říj 2017, 13:24

pert.rudny píše:Nevím ...Nevím jestli s tím zajít k doktorce, protože se to už mírně zlepšilo a hlavně co jí říct a jak to utajit před přítelkyní....
Může to být pouze nachlazený močový měchýř?

Normálně to doktorce řekni, tím že to před ní zatajis ti nepomůže. Jestli se stydis tak vynech detaili . Doktoři sou vázání lékařským tajemstvím - tak si o tom něco najdi. Navícproč chodíš po privatech když máš přítelkyni?
RytirZBrna

Příspěvekod luli » čtv 12. říj 2017, 16:44

jestli si chytl chlamydie tak treti den tě to bude 100% pálet ve špičce ptáka ...do konce následujícího týdne to bude k nevydržení.
tyhle problemy se řeší potom na specializovaným pracovišti ...dermatovenerologie....na podezření z pohlavních chorob,je dobrý říct kvuli vyšetření že si měl rizikovej kontakt ....pak tě proklepnou na všechno a budeš mít klid .
luli

Zpět na Diskuse na téma