Amaterka píše:Takže aby bylo jasno " zlatíčka". Pokud máte kdokoli se mnou problém,není nic jednoduššího, než poslat screen ohledně naší konverzace adminům stránek na Amatérech. Jasně mám na profilu napsáno, že si mou ferovost u nich můžeš ověřit. Prosím admina těchto stránek,aby od všech, co na mě hazí špínu chtěl potvrzení pravosti jejich slov a věc budu řešit dál. Děkuji

Hezký den
"Zlatíčko", já bych k tomu měl jeden dotaz, abych měl jasno. Jak konkrétně mi nějaký bezejmenný admin na amatérech zaručí, že jsi férová? Já ho neznám, stejně jako většinu lidí na tom serveru a nechápu, jakým způsobem se za Tebe může zaručit nějaký anonymní pracovník, dohlížející na chod webu. Když vezmu v potaz, že by Ti mohl prolustrovat mailbox a z něj se něčeho dovtípit, což je minimálně neetické, hůře v potenciálním konfliktu s listovním tajemstvím, tak takový člověk ve mně moc důvěry nebudí, seriozní admini tohle nedělají. A pokud ne, pak už jedině, že by jste se znali a to ve mně pak taky nebudí moc důvěry, vzhledem k možným nadstandardním vazbám mezi Tebou a jím. Můžeš mi to prosím přiblížit? Díky.
PS: Že požaduješ předem peníze za fotky nebo videa, to opravdu není v branži placených služeb nic obvyklého. Naopak bývá obvyklým scénářem to, na co zdejší fórum naráží. To se jim pak nediv, že Ti nedůvěřují.