http://privatsohobrno.cz/karolinaByl jsem vyzkoušet, již pod novým jménem. Karolína je velmi hezká holka s dokonalým tělem (dal bych přednost méně nápadným kérkám). Na pokoji mne řekla, že má čas jen půl hodiny (v předchozí domluvě jsme neřešili). Tak jsem připustil, že mi často ani hodina nestačí na jedno číslo. Čas počítán samozřejmě od příchodu, dal jsem rychlou spršku. Karolína již byla připravená, žádné natahování času, že se půjde slečna také osprchovat, jak to mnozí v SOHO zažili. Takže rychlá předehra. Za mne velké plus, že jsem si mohl pohrát s jejími bradavkami. když má taková nádherná prsa. Škoda že nebylo více času. Už při prvním zasunutí, jsem cítil, že dneska to půjde celkem rychle, že naopak musím ubrat, abych stihli více než jednu polohu. Začali jsme klasicky zepředu, abych mohl ji mohl nadále dráždit ústy bradavky. Tohle se jí líbí, takže alespoň náznak GFE, rozhodně má dáleko do profi přístupu, jak tu mnozí u holek ze SOHO poznali. Sama mi pak navrhla, zda to nezkusíme ze zadu. Na tuhle polohu jsem byl natěšený, jak jsem poprvé viděl její fotky, zadeček jak bohyně a k tomu její štíhlý pas. Za chvilku jsem byl hotový. Nebýt toho, že jsem ho měl oblečený v gumovém oblečku, tak tentokrát bych byl schopný bez přerušení pokračovat i k druhému vyvrcholení. Není nad to, když vám holka na 100% sedne. Takže nám nakonec zbyla čtvrthodinka na pokec. Pro mne zatím jeden z nejlepších zážitku z privátů a klubů. Aktuálně pro mne brněnská jednička (v závěsu Bára z Luxury, Alex z Privat Mia , Amy z Kotlářské 5, Lucka z Privat Mia. Kristýna z Mystery, a v neposlední řadě moje stálice z Sonja z Půvabu). Určitě budu brzy opakovat.