Hledat  

Monika Sex No.1 Praha

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Monika Sex No.1 Praha

Příspěvekod derek-vinyard » úte 27. úno 2018, 15:15

http://www.sexno1.cz/cz/profil/Monika/

Na vlastní kůži jsem si zkusil, že tento privát je jednička jedině v ojebávání klientů, v ničem jiném.

30 minut 1200, hodina za 1500 takže je jasné, že jsem chtěl na hodinu. Domluveno po telefonu, chtějí poslat ještě SMS asi hodinu předem pro potvrzení.
Na místě čekáte jak debil několik dlouhých minut před dveřmi, naproti velké prosklená hospoda.
Dolů pro vás přijede jiná holka než k jaké jdete, to asi aby člověk nehodil otočku hned dole.
Na pokoji pak zase čekáte než se uráčí přijít slečna, nechápu proč ji cesta do pokoje trvá dalších několik minut.
Samotná Monika je MILF cca 30 - 35, uvádí 23, hahaha. Ale hezká, to zase jo! Typ playmate.
Jenže přijde v teplákách a tričku. Opakuji, dolů pro vás přijde jiná baba takže vaše vyvolená klidně mohla přijít v něčem sexy.
A pak přijde klasický ojeb No1:"Já můžu jen půl hodiny, promiň". Říkám, že jsem domlouval hodinu a chci hodinu.
Jde se podívat, za chvíli je zpět. A prý že....ne, že jen půl hodiny. V tu chvíli nasranost zvítězila nad nadržeností a dal jsem otočku.
Tenhle zasranej privát vás prostě nutí do půl hodinky za 1200, snaha holek a majitele vyšukat co nejvíc je jasná.
Sice jsem pak trochu litoval, protože čert vem 200 Kč a Monika je pěkná MILF, ale na druhou stranu jsem měl ze sebe radost, takovéhle ojeby prostě nebudu podporovat a otočkou jsem jim udělal aspoň hodinové okno :twisted:
derek-vinyard

Zpět na Dívky mimobrněnské