V merku jsem měl 2 adeptky - Klaudii z Harmony, Barunku z Privátku Brno. V případě privátku Brno je mi sděleno, že o víkendech nepracují, Klaudii se mi nedařilo dlouhodobě zavolat. "Zanořil" jsem v paměti a vybavil si mladou dívčinu ze Splněných snů. Krátká kontrola vzhledu, prolítnutí recenze . ok to by šlo, ale beztak se také nedovolám. K mému překvapení se dovolám hned na první pokus a blokuji si termín na následující den.
V určený čas takticky čekám až projede veškeré MHD a s ním i skupiny lidí a vytáčím číslo, za malou chvíli již slyším klapání podpatků a otevírání dveří. Z předchozích návštěv jsem zvyklý na spíše vyšší dívky, tentokráte se mi však představuje drobná dívka (odhadem o dvě hlavy menší než já) s krásnými tmavými vlasy. Vzpomínám si na zážitek s Gabčou z privátu Mia, která se mě ptala jestli mi už vůbec bylo 18 a mám nutkání položit stejnou otázku Báře. Vypadá fakt mladě. Někdo tu psal, že mu v obličeji někoho připomíná, přemýšlel jsem nad tím až mě napadla héérečka Lady Dee. Bára si mě odvádí do červeného pokoje se sprchou přímo v něm, Řeknu vám, trochu nezvyk se sprchovat, když na vás někdo kouká

. Po odevzdávám patřičnou hotovost a jde se na věc ..... tedy já jdu na věc, protože jestli se Báře určitě nedá vytknout vzhled (ten ostatně můj vzhledometr ocenil plnou porcí bodů = centimetrů), tak z hlediska aktivity se dostáváme téměř k opačné bodové hranici. Dle mého názoru to má opravdu jako práci - tj. pojď zasuň, udělej se a nazdar víc toho nečekej. Po chvilce "mazlení" a kupodivu docela příjemného líbání si říkám o nasazení pláštěnky načež si následně Bára bere gel a rovnou se pořádně maže - ok no, orálek tedy přeskočíme a na co jiného čekat říkám si, když lízing je mezi zakázanými praktikami. Zkoušíme různé polohy, ale příjde mi to takové nemastné neslané (ehm nemastné, Bára při téměř každé změně pozice používá gel

). Myšlenkama je ta holka prostě evidentně jinde. Při pozici zezadu (asi když nevidím její utrápený výraz), mě to fakt vezme a za krátkou chvíli plním gumu. Odpadám na postel, Bára vedle mě. Asi na 10. pokus se trefuju do tématu, na které nedostávám stručné odpovědi. Jen tak lehce zkusíme druhé kolo a .... tady evidentně nemá smysl prodlužovat trápení. Nějaké intenzivnější bušení by mně ani jí už asi nic nedalo. S díky odmítám druhou sprchu a nějakou tu minutku před to balím.
Závěrem z mého subjektivního pohledu - pěkná, mladá, ale je otázka jestli neušetříte nákupem nějaké kvalitnější nafukovací panny.