Hledat  

bisulka009

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

bisulka009

Příspěvekod andarone » ned 17. čer 2018, 16:04

V posledních dnech jsem na amících narazil na dívku bisulka009. Zkusil ji někdo ? Zdá se mi mírně podezřelá, protože kňourá o peníze dopředu, že má finanční problémy, nemá na cestu do Brna a podobně
andarone

Re: bisulka009

Příspěvekod ADR » ned 17. čer 2018, 17:31

Naivka :lol: .
ADR

Příspěvekod Fuckingshit » ned 17. čer 2018, 18:05

Podle mě je to dívka, která zde v minulosti vystoupila jako sexana009 (Hledat) ještě s nějakým svým důvěrníkem frodo. Jinak na amatérech vystřídala už mnoho nicků, jako dubka, dubucha, dubík, danulka1234, atp. Některé byly už zablokovány. Většinou podobné atributy, dívka kolem 150cm, nabízí jen honění a kouření, poslední dobou škemrá o kredit a služby slibuje až po zaslání peněz, prý nemá na jízdenky, apod. Ideálně zaplatit přes PayPal...
Co dodat... Klasická rozkuřovačka do auta, líná někam dojet a něco víc podniknout. Jestli jí někdo někdy měl, netuším... V minulosti jsem jí nabízel solidní prachy za klasiku, měla to tři zastávky ke mě do bytu, ne... Raději bude celý den na amatérech škemrat o kredit a honit šulíny v autech. A to bůhví jestli... Nechápu jak něco takového může ještě existovat. Ale zřejmě i takovým ty peníze někdo fakt posílá...
Fuckingshit

Příspěvekod jarjaroslav » ned 17. čer 2018, 21:41

Fuckingshit píše:Nechápu jak něco takového může ještě existovat. Ale zřejmě i takovým ty peníze někdo fakt posílá...

Pokud jsou někteří klienti stále ochotni posílat dívkám na Amatérech i své fotky, není se čemu divit :roll: ...
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod Fuckingshit » pon 18. čer 2018, 23:22

:?: Nechápu jak souvisí posílání peněz předem na účet s posíláním fotek. Ale zřejmě pána něco trápí...
Fuckingshit

Příspěvekod nemesis000 » úte 19. čer 2018, 11:21

Fuckingshit píše::?: Nechápu jak souvisí posílání peněz předem na účet s posíláním fotek. ...

Zřejmě souvisí. :idea: Na oboje by zájemce neměl přistoupit.
nemesis000

Příspěvekod Fuckingshit » úte 19. čer 2018, 12:03

Pleteš hrušky s jabkama, to za prvé. Taháš sem úplně jinou věc, která s tím nesouvisí... Nebo snad z té fotky má ta holka nějaký profit? Za druhé pořád nechápeme rozdíl mezi amatérka a profi-holka? Amatéři jsou stránka pro všechny, víceméně volná soutěž, kde vítězí vyšší nabídka, atraktivnější vzhled... Řešit, že někdo posílá foto, je asi stejné, jako rozčilovat se nad tím, že někdo zaplatil vyšší cenu. Prostě na to nemáš, tak bohužel. Když tak vadí posílat foto, choďte na priváty nebo za takovými, které foto nechtějí (profi).
Fuckingshit

Příspěvekod acx » úte 19. čer 2018, 12:48

Fuckingshit píše:Pleteš hrušky s jabkama, to za prvé. Taháš sem úplně jinou věc, která s tím nesouvisí... Nebo snad z té fotky má ta holka nějaký profit? Za druhé pořád nechápeme rozdíl mezi amatérka a profi-holka? Amatéři jsou stránka pro všechny, víceméně volná soutěž, kde vítězí vyšší nabídka, atraktivnější vzhled... Řešit, že někdo posílá foto, je asi stejné, jako rozčilovat se nad tím, že někdo zaplatil vyšší cenu. Prostě na to nemáš, tak bohužel. Když tak vadí posílat foto, choďte na priváty nebo za takovými, které foto nechtějí (profi).

Naivko, že na amatérech jsou jen amatérky, víc jak polovina jsou maskované profi, tedy ty, co bez toho nevyjdou a takhle pracují i mnoho let. :D
Jakštakš beru, že když má své foto a chce vědět kdo a nemá cenu nad 1000,- do 2 hodin.
Ale ty, co nepošlou svoje foto, chtějí nejdříve tvoje a je z profilu dopředu jasné, že platit by měly ony, aby si vůbec zašukaly (nepočítám ty nadržence, co vlezou i na bezďačky) , tak to už je moc a nechápu, proč jím posílat fotky. :roll: Stejně ti posílači posílají hlavně jen své kokoty a i těm, co to nechtějí. :lol:
acx

Příspěvekod nemesis000 » úte 19. čer 2018, 14:32

Fuckingshit píše:Pleteš hrušky s jabkama, to za prvé. Taháš sem úplně jinou věc, která s tím nesouvisí... Nebo snad z té fotky má ta holka nějaký profit? Když tak vadí posílat foto, choďte na priváty nebo za takovými, které foto nechtějí (profi).

Pleteš to ty, nezlob se, Fuckingshit. Amateři nejsou klasická seznamka, kde by si navzájem vyměňovali foto, a kde by nešlo za sex za peníze. :shock:
A jak už psal acx tak na amaterech nejsou ryzí amatérky, a i kdyby byly, tak i tam jde o diskrétnost, nehledě na to, že každý může poslat fotku třeba Vinnetoua. Pořád je to stejný princip, dívky, ženy chtějí za sex peníze, ať je to na amaterech nebo na privátech, to je jedno. Často mají zákazníků ty "amaterky" i víc než na privátech. A pokud chce někdo odměnu, tak asi je logické, aby se samy prezentovaly a nechtěly lustrovat ty, co jim mají zaplatit.
Zda jsou na jedné či druhé strany pohlední či nepohlední, je jedno, stejně je to subjektivní. Stejně, ty normálnější dívky toto nechtějí a mají rozumný přístup, co jsem sám poznal. Vynechejme extrémy u obou stran. :shock:
nemesis000

Příspěvekod jarjaroslav » úte 19. čer 2018, 20:35

nemesis000 píše:
Fuckingshit píše::?: Nechápu jak souvisí posílání peněz předem na účet s posíláním fotek. ...

Zřejmě souvisí. :idea: Na oboje by zájemce neměl přistoupit.

Přesně tak jsem to myslel, obojí považuji za naprosto neakceptovatelné. Fuckingshit, více mě to netrápí :wink: .
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod Fuckingshit » stř 20. čer 2018, 1:34

acx píše:
Fuckingshit píše:Pleteš hrušky s jabkama, to za prvé. Taháš sem úplně jinou věc, která s tím nesouvisí... Nebo snad z té fotky má ta holka nějaký profit? Za druhé pořád nechápeme rozdíl mezi amatérka a profi-holka? Amatéři jsou stránka pro všechny, víceméně volná soutěž, kde vítězí vyšší nabídka, atraktivnější vzhled... Řešit, že někdo posílá foto, je asi stejné, jako rozčilovat se nad tím, že někdo zaplatil vyšší cenu. Prostě na to nemáš, tak bohužel. Když tak vadí posílat foto, choďte na priváty nebo za takovými, které foto nechtějí (profi).

Naivko, že na amatérech jsou jen amatérky, víc jak polovina jsou maskované profi, tedy ty, co bez toho nevyjdou a takhle pracují i mnoho let. :D
Jakštakš beru, že když má své foto a chce vědět kdo a nemá cenu nad 1000,- do 2 hodin.
Ale ty, co nepošlou svoje foto, chtějí nejdříve tvoje a je z profilu dopředu jasné, že platit by měly ony, aby si vůbec zašukaly (nepočítám ty nadržence, co vlezou i na bezďačky) , tak to už je moc a nechápu, proč jím posílat fotky. :roll: Stejně ti posílači posílají hlavně jen své kokoty a i těm, co to nechtějí. :lol:

Víš kdyby Ti to trochu víc myslelo... já napsal, že Amatéři jsou stránka pro všechny, tzn. jsou tam jak obyčejné holky, tak i profi. Ano jsou tam profi i několik let, ale jsou tam i obyčejné ženské, které to třeba chtěly jen zkusit, chtěly si přilepšit, nebo třeba byly zrovna samy... Jsou tam třeba jen měsíc a pak se po nich slehla zem. Ale to vám snad nemusím říkat... Když taková normální baba nahodí inzerát a bude chtít foto, tak já osobně to jako problém nevidím. Netvrdím nikde, že je správné posílat foto všem! Už se trochu chápeme?
1000 za 2 hodiny? Právě taková kategorie po mě foto nikdy nechtěla... :-)
Jako fakt mě mrzí, že mě tady někdo obviňuje z posílání fotek profi...
Fuckingshit

Příspěvekod Fuckingshit » stř 20. čer 2018, 1:55

nemesis000 píše:
Fuckingshit píše:Pleteš hrušky s jabkama, to za prvé. Taháš sem úplně jinou věc, která s tím nesouvisí... Nebo snad z té fotky má ta holka nějaký profit? Když tak vadí posílat foto, choďte na priváty nebo za takovými, které foto nechtějí (profi).

Pleteš to ty, nezlob se, Fuckingshit. Amateři nejsou klasická seznamka, kde by si navzájem vyměňovali foto, a kde by nešlo za sex za peníze. :shock:
A jak už psal acx tak na amaterech nejsou ryzí amatérky, a i kdyby byly, tak i tam jde o diskrétnost, nehledě na to, že každý může poslat fotku třeba Vinnetoua. Pořád je to stejný princip, dívky, ženy chtějí za sex peníze, ať je to na amaterech nebo na privátech, to je jedno. Často mají zákazníků ty "amaterky" i víc než na privátech. A pokud chce někdo odměnu, tak asi je logické, aby se samy prezentovaly a nechtěly lustrovat ty, co jim mají zaplatit.
Zda jsou na jedné či druhé strany pohlední či nepohlední, je jedno, stejně je to subjektivní. Stejně, ty normálnější dívky toto nechtějí a mají rozumný přístup, co jsem sám poznal. Vynechejme extrémy u obou stran. :shock:

Dobrej blábol... ;-) Víš, tam je taková rubrika Ona hledá jeho, což právě je klasická seznamka, kde jsou i normální inzeráty. Pak je tam Ona nabízí služby...
Na Amatérech je mix všeho, tedy i ryzích amatérek. Převládají samozřejmě ty profi, které jsou už profláknuté... Já osobně mám také lepší pocit, pokud po mě foto nikdo nechce. A nejsem posílač, nikomu svojí fotku nevnucuji. Na druhou stranu, pokud se tam vynoří nějaká nová tvář a s největší pravděpodobností se nebude jednat o profi, nevidím důvod se omezovat... kvůli někomu. Protože ono stejně vás 70% to foto pošle, když ho dívka bude chtít. Jenom tady se každej tváří, že je to v principu špatné ;-)
Fuckingshit

Příspěvekod acx » stř 20. čer 2018, 11:37

Fuckingshit píše:
acx píše:

Víš kdyby Ti to trochu víc myslelo... já napsal, že Amatéři jsou stránka pro všechny, tzn. jsou tam jak obyčejné holky, tak i profi. Ano jsou tam profi i několik let, ale jsou tam i obyčejné ženské, které to třeba chtěly jen zkusit, chtěly si přilepšit, nebo třeba byly zrovna samy... Jsou tam třeba jen měsíc a pak se po nich slehla zem. Ale to vám snad nemusím říkat... Když taková normální baba nahodí inzerát a bude chtít foto, tak já osobně to jako problém nevidím. Netvrdím nikde, že je správné posílat foto všem! Už se trochu chápeme?
1000 za 2 hodiny? Právě taková kategorie po mě foto nikdy nechtěla... :-)
Jako fakt mě mrzí, že mě tady někdo obviňuje z posílání fotek profi...

Já píšu výhradně o těch, co chtějí odměnu. Bohužel i Ona hledá jeho je často podmíněna financema. A ať je to jakkoliv, argumenty, že si nenechají zaplatit od kohokoliv, jen od toho, kdo projde konkurzem? Paradoxem je, že ani nevíš, kdo tam je. Často jsou tam je honiči nebo si dělá pablb srandu. A ohledně fotek, zažil jsem při návštěvě bez fotek komentáře a ukazování typu bezmozek, bezďák, trapnej šampón, opičák, na oškubání, .... . A ze srandy ukazovaly i ptáky, co dostaly, někteří by si je měli nechat amputovát, fakt hnus. :lol: Když nevíš, komu a k čemu posíláš fotku, tedy svoji, jsi geroj, obdivuji tě. :mrgreen:
acx

Příspěvekod patrik12345 » čtv 21. čer 2018, 8:11

Ale kecáte o něčem co sem nepatří, je to tu snad o bisulce, nebo jaké jiné nicky používá, prostě holka z Tkalcovské, tak jaká je?
patrik12345

Příspěvekod Nathaniel » čtv 21. čer 2018, 9:39

Ja myslím že neexistuje :) Ja se domlouval už s ní víckrat ma uplně vše stejné jak ten dubík1234 nebo co.
A když jsem tam byl tak se vždy na něco vymluvila :D Tak ale stačí se na pár holek tam pak usmát a přijdou a zeptají se jestli něco nechcete.
Podle mě tam nějaký cigoš akorát posílá nás jak ocasi :)
Nathaniel

Další

Zpět na Dotazy na dívky