Hledat  

Krásná Terezka

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Re: Krásná Terezka

Příspěvekod Max49 » pon 26. bře 2018, 17:03

:P :D
esuba píše:škoda těch recenzí... podle fotky mne neskutečně lakala http://www.sex.cz/facilities/0007/000725/raw/img0000.jpg
Max49

Příspěvekod esuba » stř 25. dub 2018, 5:30

Aby toho nebylo málo
http://www.naprivat.cz/eroticky-privat- ... a-brno-725
Dnes ji brnknu pak poreferuji kolegové
Tak pojd s náma pít sme vožralý jak duha a sme v zemi za duhou,ty si vemeš tuhle já tu druhou a von vodejde s její ségrou.
esuba

Příspěvekod Jirimusil » pon 7. kvě 2018, 15:22

Tak byl někdo?
Jirimusil

Příspěvekod Fuckingshit » pon 7. kvě 2018, 22:48

Já byl na tom samém privátě u jiné... sexy Klára, taková v tom modrém body-čku. Foto lákavé, ale realita jinde, bylo to o ničem. Holka když se z toho vysvlíkla, tak oplacaná, zavodňená, tělo hodně slabý průměr. Přístup hrůza, roztáhnu ti, ale hlavně po mě nic nechtěj... Za všechno navíc příplatek. Na koníka nemůžu, jsem po operaci... Navíc to prostředí... všude otevřené dveře, i do sprchy, nediskrétní, jde slyšet jak si s někým povídá ve vedlejší místnosti, mezitím co se sprchujete. Na mě to vše působilo naprosto asexuálně. Litoval jsem, že jsem tam šel...
Fuckingshit

Příspěvekod esuba » pon 23. črc 2018, 11:30

Volal sem té hvězdě už snad 12krát a pořád to má bud vyple nebo to necha zvonit :twisted:
Tak pojd s náma pít sme vožralý jak duha a sme v zemi za duhou,ty si vemeš tuhle já tu druhou a von vodejde s její ségrou.
esuba

Příspěvekod knipknap007 » pon 6. srp 2018, 15:48

průser a podvod, holka vypadá jinak než na fotkách , proto jen jedna a dělá pod Azimem ,takže honem pryč
knipknap007

Příspěvekod esuba » sob 11. srp 2018, 9:32

knipknap007 píše:průser a podvod, holka vypadá jinak než na fotkách , proto jen jedna a dělá pod Azimem ,takže honem pryč

Můžeš to pro naši obec norniku trochu rozvést? Já ji volám a bud vyple obsazene nebo výjimečně nechá zvonit a stejně nic. Borci to Brno je tak velký tak tu musí být i plno mladych holek na suk,myslím těch prodejnych... o:-o
esuba

Předchozí

Zpět na Dotazy na dívky