Nový privat nebo soukromy byt. Ma nekdo zkusenost?
https://m.naprivat.cz/eroticky-privat-p ... rea-10517/
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
ligh píše:Hele to mě zajímá. Kačka z Hustopeč? Máš nějaký link? Mě s ní potom bylo docela fajn, takže pokud by ji šlo oslovit napřímo šel bych do toho. Ten privát mě opravdu nezaujal.
acx píše:ligh píše:Hele to mě zajímá. Kačka z Hustopeč? Máš nějaký link? Mě s ní potom bylo docela fajn, takže pokud by ji šlo oslovit napřímo šel bych do toho. Ten privát mě opravdu nezaujal.
No jo, začátečník ... V Hustopečích myšlen privát se šéfovou Monika, inzeruje celkem dost, teď sama a někde zde je koment.
brnos píše: Nevite kam se podela?
brnos píše:Nevite kam se podela?
acx píše:Barunka je Kačka z Hustopeč, rozmlsaná sazbou 1500/2500 . Kdo chce pěknou, chladnou a hrající panenku, která si je vědoma své postavy a také se tak chová, bude spokojen. Ovšem má uvedeny i FAKE služby na naprivátu......
HankMoody píše:acx píše:Barunka je Kačka z Hustopeč, rozmlsaná sazbou 1500/2500 . Kdo chce pěknou, chladnou a hrající panenku, která si je vědoma své postavy a také se tak chová, bude spokojen. Ovšem má uvedeny i FAKE služby na naprivátu......
Anál dělá nebo ten patří zrovna mezi FAKE služby?
Uživatelé procházející toto fórum: chochi a 12 návštevníků