U Lei som bol zatial dva krat na hodinovej masazi. Masiruje blizko Starej Osady v anonymnom byte, parkovanie jedine v bocnych ulickach.
Domluva cez telefon bez problemov. Lea je prijemna a sympaticka zena s peknou postavou, mensie prsia a pekny zadocek. Fotky zodpovedaju realite.
Pred aj po masazi sprcha. Lea masiruje naha a na velkom matraci. Jedna sa o jemnu relaxacnu masaz celeho tela, zacina sa samozrejme v polohe na bruchu. Lea postupne prechadza zhora nadol, jemne masiruje dokonca aj prsty na nohach, co je moc prijemne

Pri masazi zadku jemne drazdi aj penis, bol som v prijemnom vzruseni celu dobu. Pred aj po masazi sa da s Leou prijemne pokecat, no pocas masaze je ticho (to mi vyhovovalo takze som sa ani nesnazil nadhodit temu). V zavere polohy na bruchu zapaja aj svoje rozkosne prsia
Po otocke pokracuje kratkou jemnou masazou spredu a potom sa venuje uz erotickej masazi. Vie ako chlapa vydrazdit na maximum, najskor masiruje okolie penisu, potom sa pohra s gulami a az tak sa chopi penisu. Prida aj B2B a klze sa prsiami od penisu az po hlavu, ked sa dostane hore tak mam vzdy chut dat jej polibek

Vie odhadnut kedy sa blizim k vystreku, vtedy zvolni a trapi ma dalej. Pocas erotickej masaze dovoli dotyky na prsiach a zadocku, ma ich moc prijemne. Ked videla ze uz viac nevydrzim tak ma velmi skusene vyhonila a chvilu pokracovala aj po vystreku.
Platil som 1300 za dohodnutu hodinu a aj ked mala naponahlo, tak tu hodinu dodrzala. Za mna velmi ferovy pristup z jej strany, takze urcite bude aspon tretie opacko.