Hledat  

LuckaB

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

LuckaB

Příspěvekod Chris Redfield » čtv 18. říj 2018, 10:10

Nějaká zkušenost ? http://www.seznamka69.cz/inzerat/schuzka-zitra/10844/
Na email odpovídá,chce 2000,- hotel nebo penzion. Dost nastřelená cena. Vše s gumou i orál,což mi připadá za tu cenu masakr. Měl někdo ? Je to opravdu taková puma,že chce takové love+penizon ? Nebo jen naivní zlatokopka ?
Chris Redfield

Re: LuckaB

Příspěvekod Vladan » čtv 18. říj 2018, 16:48

Samozřejmě,že je to zlatokopka. A naivní (a možná taky "na i v ní" pokud se mu postaví) bude ten, co jí ty 2000 dá. Pro tyto ťapiny je z jejich pohledu lepší, když požadují více, protože se sem tam někdo najde, kdo skočí na lep. S takovou cenou si stejně ťapina nebude budovat pravidelnou klientelu. Tudíž se nemusí moc snažit a klidně k tomu bude i protivná, aby to měla dříve za sebou, či zkusí tahat další příplatky v případě, že si zinkasovala křena předem. Mě z toho vychází co vyšší cena, to horší služby.
Vladan

Příspěvekod vulcan » čtv 18. říj 2018, 17:59

Vladan píše:Samozřejmě,že je to zlatokopka. A naivní (a možná taky "na i v ní" pokud se mu postaví) bude ten, co jí ty 2000 dá. Pro tyto ťapiny je z jejich pohledu lepší, když požadují více, protože se sem tam někdo najde, kdo skočí na lep. S takovou cenou si stejně ťapina nebude budovat pravidelnou klientelu. Tudíž se nemusí moc snažit a klidně k tomu bude i protivná, aby to měla dříve za sebou, či zkusí tahat další příplatky v případě, že si zinkasovala křena předem. Mě z toho vychází co vyšší cena, to horší služby.

Naprosto souhlasím s Vladanem. Vystihl to perfektně. :idea:
vulcan

Příspěvekod Chris Redfield » čtv 18. říj 2018, 18:47

Jen jednou jsem měl poměrně dražší ťapku z amíků. Původně chtěla 3000,- stlačil jsem ji na 2 ale zážitek rozhodně stál za to. Famozni přístup, dívka nádherná , co o sebe pečuje sex jako s milenkou. Byl jsem ochoten udělat otočku, ale její vzhled mě přesvědčil, abych to prubnul a nelitoval jsem. Ale to bylo u ní doma,takže čistá dvojka bez příplatků za hotel či penzion.
Jinak jsem samozřejmě příznivcem nižších cen klidně od sympatické amatérky do litru.
Chris Redfield

Příspěvekod otto » ned 4. lis 2018, 14:06

A byl u ni někdo.? V inzerátu měla pouze text Má někdo zájem se sejít v neděli? Kontakt pouze přes email. Napsala že chce 2.000,- + PENZION / 2 hodiny. No čert vem ty prachy, navic když svítí sluníčko. Zijeme jen jednou. Přes dva dotazy na její věk, výšku, co lze a co striktně nelze dělat žádná odpověď, jen navrhla hodinu a PENZION kdesi v Židenicích. Ani na dotaz, zda na fotce byla Ona, neodpověděla. Tak jsem si to překvapení pochopitelně nechal ujít, ale třeba má někdo zkušenost. Díky.
otto

Zpět na Dotazy na dívky