Jedna čerstvější zkušenost - inzeruje v Infoservisu jako "Malá prdelka, střed Zlína", tam jsem byl dvakrát (je to na Dlouhé, nad Světem košil a riflí). Obličej sice fádní a má už řekl bych po třicítce, ale tělíčko pěkné a voňavé, malá brunetka (můj typ). Ukecaná není a hledí na čas, ale úplně chladná a vypočítavá taky není. Půlhoďka myslím za 600, anál nedělá. Hodnocení - průměr.
Líbili se mi dvě holky, co jsou spolu na privátu na Štefánikově, nad nějakým obchodem s koupelnami. Pěkné prostředí. Jedna starší, asi po třicítce, blond, štíhlá, pěkné tělo, jen škoda strií na břiše. Vynahrazuje to aktivitou, možná ji to fakt baví, nebo to aspoň slušně hraje. Anál nedělá, orál bez nevím, ale jinak přístupná lízání, prstění, všem polohám. Člověk odchází s příjemným pocitem. S ní je tam taky mladší černovláska, oplácanější, tělo ani obličej nic moc, ale pracuje s opravdovým nadšením, což částečně vynahrazuje nedostatky. Anál ne, ale orál bez v ceně a s chutí, úzká kundička. Ráda se líbá, což ale nemám zrovna v lásce, a chtěla to dělat bez gumy, což jsem radši odmítl a pláštěnku nasadil;-) Nepamatuju si čísla, bohužel, ale zkusím zjistit. V tom baráku je v patře pod tím privátem provozovna masáží. Ceny obvyklé (na Zlín), kolem 800 za půl hoďky.
A ještě jsem v infoservisu už dříve narazil na inzerát, který zněl asi nějak jako "pěkná mladá blondýnka". Bylo to na Jižních Svazích, ale nešlo o privát, jen masáže nahým tělem a pak honění rukou(což v inzerátu zamlčeli:-). Je ale pravda, že mladší a hezčí holky než byly tam, jsem ve Zlíně neviděl. Nejlevnější asi za 600, zkusil jsem vodní masáž za litr na hodinu, a bylo to příjemné, i děvče bylo milé a prostředí super. Pokud ale jen chcete uvolnit přetlak, tak na to jsou tam ceny trochu vyšší.
Tak Zlíňáci, doporučte něco