Hledat  

Holky s vysokým GFE

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Holky s vysokým GFE

Příspěvekod xillix1 » sob 27. říj 2018, 12:33

Ahoj. Stále se tu řeší, jestli tamta je OK nebo ne, ale seznam holek s GFE zde není. Sám nehledám žádnou divočinu a prokousávat se spoustou stránek tady na fóru a hledat holky s GFE je pro příležitostného norníka dost časově náročné. Proto mne napadlo, pokud mi s tím pomůžete, udělat seznam brněnských holek s vysokým GFE indexem.

Kdysi bych na ni dal Zuzku z Durďákové. To byla legenda, ale kde jí je dnes konec.
xillix1

Re: Holky s vysokým GFE

Příspěvekod sumiiik » sob 27. říj 2018, 14:04

Já myslím že se takový seznam bude dělat dost těžko.
Jestli má holka GFE nebo ne podle mě záleží na spoustě okolností.Někdo třeba vypadá jako Quasimodo ale s holkou si hezky sednou a má GFE...Naopak nějaký Tom Cruise se může chovat jako debil a ničeho pozitivního se nedočká.
A v neposlední řadě jde přece taky o prachy,takže když ukážeš plnou prkenici,může být GFE okamžitě a nebo naopak... :lol:
sumiiik

Příspěvekod faust » sob 27. říj 2018, 19:15

sumiiik,ten závěr je přesnej :D
faust

Příspěvekod pes124 » pon 29. říj 2018, 17:51

Dívka s vysokým GFE je každopádně NIKOLA-BYSTRC, a to nejsem žádný model ani nemám narvanou prkenici , chovám se slušně a na začátku jsme si vyjasnili kdo má co rád a co je nepříjemné a navštěvuji jen ji s velkou spokojeností
pes124

Příspěvekod bohdan » sob 3. lis 2018, 9:21

sumiiik píše:Já myslím že se takový seznam bude dělat dost těžko.
Jestli má holka GFE nebo ne podle mě záleží na spoustě okolností.Někdo třeba vypadá jako Quasimodo ale s holkou si hezky sednou a má GFE...Naopak nějaký Tom Cruise se může chovat jako debil a ničeho pozitivního se nedočká.
A v neposlední řadě jde přece taky o prachy,takže když ukážeš plnou prkenici,může být GFE okamžitě a nebo naopak... :lol:

Líp bych to nenapsal vždy je to s sympatiích a antipatiích
bohdan

Příspěvekod acx » sob 3. lis 2018, 12:43

Každý by měl napsat, co myslí pod GFE, mám dojem, že se to liší ... :idea:
acx

Zpět na Dotazy na dívky