monikavenga píše:Velmi dobře rozumím chlapovi, který jde poprvé .... asi je to tím, že se vcítím do jeho ,, osobnosti,,. Cítím, jak mu je, poznám, co by potřeboval a podle toho se zachovám... Vím , že většina pisatelů tady řeší sex, sex a zase jen sex .. já poslední dobou žasnu, protože se mi opakují případy, kdy mi chlap na pokoji pláče, povídá, co ho trápí , kouká mi do očí a drží mne za ruku .... i tito odcházejí spokojeni, protože jim pomáhám. A vy, co si chcete pořádně zašoustat, strčit ho tam až po koule, projet obě dírky nebo mi polechtat mandle svým penisem klidně přijďte (pokud se dovoláte) chápu, že je to těžký ... inu rozkrájet se nemůžu .. Den je krátkej.
Sexu zdar - ať přináší radost a ne slzy .... MONIKA-Venga
A tohle je věc, proč už jsem hodně dlouho na žádným privátě nebyl. Jsem dalek toho otevírat své nitro komukoliv, ale naprosto jasně jsem si uvědomil, že sex je povrchová vrstva hlubšího nepokoje a touhy - po sdílení, po skutečném přátelství, po vnitřní celistvosti. S manželkama na sebe hrajeme divadlo, nemůžeme se ve většině případů otevřít, uvolnit, být takoví jací jsme a přitom se nebát kritiky nebo odsouzení. Proto mě to, co píše monikavenga nepřekvapuje. Sex bez vztahu je sice velmi fajn, protože je to svým způsobem svoboda, ale vždycky je mi po tom až příliš moc divně...
Holka, která chlapovi poskytne tělo i kousek duše na tom bude v nebi myslím líp, než farář