AlpakaXX píše:Nevíte někdo jestli už zase někde neinzeruje nebo jestli se chystá vrátit v dohledné době?
Co takhle číst?
viewtopic.php?f=6&t=5993#p57071

|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
AlpakaXX píše:Nevíte někdo jestli už zase někde neinzeruje nebo jestli se chystá vrátit v dohledné době?
acx píše:AlpakaXX píše:Nevíte někdo jestli už zase někde neinzeruje nebo jestli se chystá vrátit v dohledné době?
Co takhle číst?
AlpakaXX píše:acx píše:AlpakaXX píše:Nevíte někdo jestli už zase někde neinzeruje nebo jestli se chystá vrátit v dohledné době?
Co takhle číst?
No asi neumím číst, ale rozebírají tam Aničku z Uherského hradiště a Eliška tam píše, že definitivně skončila, ale o Lindě nic. Teda pokud to není ta její sestra co byla jen ve Splněných snech a teď má být sama za sebe na Králově poli, ale nikde nemůžu najít žádnou inzerci nebo konkrétnější zmíňku na fóru, tak se tu ptám
AlpakaXX píše:Nejdříve myslím, potom píšu, Eliška = LindaNemyslíš snad, že bych tě směroval na nesmyslný konkrétní příspěvek?
Jenže ono to prostě nedává smyslProcházel jsem příspěvky o Lindě a bylo tady několikrát jasně napsané, že Linda a Eliška nejsou jedna a tatáž osoba.
acx píše:AlpakaXX píše:Nejdříve myslím, potom píšu, Eliška = LindaNemyslíš snad, že bych tě směroval na nesmyslný konkrétní příspěvek?
Jenže ono to prostě nedává smyslProcházel jsem příspěvky o Lindě a bylo tady několikrát jasně napsané, že Linda a Eliška nejsou jedna a tatáž osoba.
Za tvé naivní myšlení nemohu![]()
![]()
![]()
Můžu tě ujistit, že jsem za Eliškou a Lindou byl, vlastníma očima viděl (i v Olomouci Berušky) a neshledal jsem jediného rozdílu .![]()
A vysvětlení pro nevěřícího Tomáše, Linda z osobních důvodů tehdy nechtěla, aby ti, co ji znali jako Elišku, to proflákli.![]()
Kapišto, konečně?![]()
![]()
petras60 píše:Linda a Eliška byla jedna a ta samá byl sem a snad tak blbý nejsem abycg se pletl na 100 % jedna a ta samá.
eliskauznemachut píše:
dozvěděla jsem se od své sestry (která ordinuje ((ovala ve Splněných snech (((já jsem byla pouze v Marylinu))), nyní je sama za sebe v Králově poli- ,
každopádně nemám dvojče ani nejsem zase zpátky- jelikož jsem to uzavřela (tečka, čárka, vykřičník) celkově jsem změnila vzhled a rozhodně se nevydávám za nějakou další slečnu, která úřaduje někde v Uherské Hradišti .
Změnila jsem celkový způsob života a sex už není pro mě priorita č.1. ..
otto píše:No a dnes se z Aničky z UH stala Laura z Phy https://www.amateri.com/cs/lide/1794255/Anicka-UH
Asi ta třetí ségra
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků