Jako skoro začátečník jsem se objednal mailem do WR den předem. Nabídli mi tři slečny, které budou k dispozici a já si vybral tu nejmladší Heli. Nakonec jsem chtěl dorazit o dvě hodiny dříve a po telefonické domluvě žádný problém. Po vstupu do WR všechny tři seděli na pohovce u stolečku. Heli přišla s jejich papírovou nabídkou, kde jsme se shodli na hodinové masáži za 1500. Já zaplatil, mezitím slečna zašla připravit pokoj, pak pro mě přišla a šli jsme na pokoj, tam jsem si měl dát sprchu a počkat na ní až se připraví.
Pokoj byl pěkný, čistý, všude zapálené svíčky, sprcha v pohodě, akorát jsem na ní čekal takových 10 min. Heli přišla v takové košilce, kterou si hned svlékla a byla nahá. Postava super, pevný kulatý zadeček jaký mám rád

, sympatický obličej. Píše, že je jí 19, což asi +- odpovídá. Masáž nohou, zad, pak tělo na tělo, otočit na záda, masáž nohou, břicha, hrudníku, pak zase tělo na tělo. Masáž výborná i když by mohla i trochu přitlačit, nechala se hladit na zadku a prsou. Poté mi ho krásně vyhonila

. Lehla si ke mně a trochu jsme pokecali.
Za mě 1- (to mínus za neoholený klín, který trochu škrábal, ale nakonec to balo fajn) a klidně bych i zopakoval

.