od lukasadamek » stř 9. led 2019, 13:29
Chlapy, je mě jasné že mnozí budou říkat "vyhozené peníze", ale i tak jsem měl nějaké vnitřní tušení, že tak strašná být nemůže.... jen v rychlosti: může, opravdu může a je strašná
Je to cca 2 týdny, kdy jsem poslechl vnitřní tušení a šel se přesvědčit na vlastní tělo k této holkce. Komunikace po telefonu dobrá, slečna přijemná, odpovídala rozumně a klidně. Po příjezdu zvonek, výtahem do patra. Chvilku čekám na chodbě paneláku a za cca 2 minutky se otevřou dveře. Vevnitř tma jak v háji, po zavření dveří Sisa rožla. V tu chvili jsem se měl otočit a prchnout. Holka cca 165-170cm vysoká a kolem 90kg. Čekala v jen v noční košilce, takže její kozy se draly na povrch - řekl bych tak dvojky, max menší trojky. Zadek, ruce, stejna, obličej.... jak nafouklej pomeranč. Nedám se přece odradit vzhledem ne? Domluvíme se na orálek a erotickou masáž, kterou sama navrhla. Zaplatím kolem 800 za 30 minut a jdeme na věc. Sprcha relativně OK - uklizena, docela velka. Pak vejdu do pokoje a čekám na ní. Došla za cca 2 minuty. Lehnu si na postel, stoupla si k posteli a sundala košilky do půl těla a soundala i naducané kozy z košilky. Samotný orál bych hodnotil na stopnuci 1-5 (jak ve škole) za 3-. Měla následovat erotická masáž - říkám si, super. Na tom snad nemůže co zkurvit. Napatlá na mě hromadu oleje (v jejím případě bych se nedivil ani slunečnicovému) a trošku mě pohoní, bude mě hladit, atd. Realita ovšem byla jiná. Sedla si mezi mé nohy, a oběma rukama se mě zaryla do vnitřní strany stěhen, až jsem vejel na postli o 20cm hore. Sjela rukama níže ke kolenům a při dalším pohybu opět vnitřní strana stejen. Říkal jsem si, že se asi musí rozehřít a něco vydržím... ale při 5, 6 opakování jsem to nevydržel a říkám, jestli může jemněji. Dle jejího nelibého úšklebku se jí má poznámka nezdála asi vhodná. Byla ale mírnější a další minutu to šlo snášet. Po minutě už zase plnou, její 90kg výhou opět na šlachy, na vnitřní straně stěhen. Opět jsem jí řekl, jestli může jemněji. To už se asi urazila řekla "asi už budeme raději končit" vstala a odchází z pokoje. Mezi dveřima jen prohodila - pak se zebou zavři. Já tam ležím nahej na postleli, holka jde někam do prdele a ještě řekne "pak za sebou zavři" no hrozný přístup.
V závěru: holka o hmotnosti 90kg, v obličeji škaredá, postava hrozná. Orál za 3- (hluboký podprůměr), údajná erotická masáž za 5 (zde nekompromisně).
Opakovat: nikdy více!