Já osobně jsem navštívil Razdvatrojku poslední době 2x a spokojenost byla tak 50 / 50.
Jedna dobrá zkušenost a jedna špatná.
Nejprve tu špatnou:
Objednal jsem se kolem 17hodiny u dívky Scarlett na 22 hodiny (nyní už není na teamlistu), vysloveně jsem zdůraznil, že chci celou jednu hodinu, což mi bylo potvrzeno. Podle instrukcí jsem potrdil návštěvu v 21,15 a opět mně to bylo akceptováno, potvrzeno.
Příjdu v 21,59, zvoním, říkám, že jdu za Scarlett, před vchodem musím čekat asi 8-10 minut než přijde jiná dívka, která mně doprovodí nahoru.
Jen pro dokreslení: Scarlett inzerovala na www
na webu privátu Sex No1 píše:velmi atraktivní 20 letá slovenka Scarlett, je ÚPLNĚ NOVÁ má skvělou postavičku 172 cm, 60 kg, pevná prsa č.4 . Oboustranný orálek, možný i bez ochrany, vášnivé líbání, mazlení, divoký sex......She is speak English

- Scarlet SN1.jpg (26.24 KiB) Zobrazeno 52963 krát
Nahoře jsem jinou dívkou doveden do pokoje, kde opět čekám asi 10 minut. Pak přijde Scarlet, není Slovenka, neodpovídá fotce, váha určitě více než píše, prsa dmoucí.
Hned říká, že o mně nevěděla a má volnou jen půlhodinu. samozřejmě mně to nadzvihlo a odmítl jsem. Otočka jako vyšitá a nálada pod psa.
Ale takový ojeb zkrátka nejde akceptovat. Scarlet se tvářila jakoby se nic nestalo.
Volám tedy na jiný privát a nacházím kupodivu vhodnou náhradu.
teď ta dobrá:
na webu Sex No 1 píše:Ahoj, tělo a tvářička modelky, tak to je 19 letá Mischel, 178 cm, 62 kg a nádherná prsa č.3. Slečna. která pracovala v zahraniční pro pánský časopis a v Praze bude jen občas.
Původní fotky ukazovaly dívku Mischel, co tam byla před asi rokem, ještě předtím na Jaurisové a v Edenu, se kterou jsem měl dobrou chvilku, a tak se objednávám k Mischel. Opět zdůrazňuji, že na hodinu, potvrzuji půl hoďky předtím.
Krátké čekání u popelnic před vchodem na Vinohradské, vpuštěn jednou příjemnou a hezkou kolegyní.
Nahoře na mně už čeká Mischel, jiná, odlišná dívka od původní stejného jména a inzerovaných fotek. Hodinku má čas a vypadá sympaticky.

- Mischell SN1.jpg (21.3 KiB) Zobrazeno 53258 krát
http://www.sexno1.cz/cz/profil/Mischel/Oproti inzerovanému je asi kolem 23let, výška 178-180cm, štíhlá pěkná postava, ale prsa sotva 1-2, žádné trojky
Velmi milé vystupování, přirozená, milá holka.
Nyní už má v inzerci jiné fotky, ale IMHO taky neodpovídají. Nicméně s přístupem s "mischel" jsem velmi spokojen, příjemná předehra i dobrý sex, orál.. všechno. Není to žádná náfuka, dá se s ní pěkně mluvit i šukat. Příplatky nebyly, ale líbání, prstění a pěkné mazlení ano. Hodina 1500 Kč.
Tak v Razdvatrojce to někdy jde, když se chce.