|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Ahoj, díky, že ses ozval. Napsalo vás hodně, tak vybírám zatím podle fotky a líbíš se mi. Ale než se budeme bavit dál, tak bych chtěla vyjasnit několik pravidel a tím vyškrtnou pár lidí se kterýma máme odlišný pohled na věc. Je to pro dobro nás obou. Ať máme jasno a třeba se mnou neztrácíš čas. Jsem z Brna a nikam nedojíždím, max. po městě. Nikdy z toho nemůže být vztah, absolutně bez narušení soukromí = nedám ti ani svůj tel. (to je vždy začátek průšvihu), komunikace pouze po mailu, nechci trapná randíčka u kávy, večeře, schůzky v OC apod. ZÁKON SCHVÁLNOSTI ZAŘÍDÍ, ŽE TAM VŽDY NĚKOHO ZNÁMÉHO POTKÁM. Prostě se sejdeme a naférovku uvidíme. Místo schůzky absolutně diskrétní - např. intimní wellness, nebo možná milenecký azyl. Pokud s tím souhlasíš, tak se můžeme bavit dálMůžeš mi napsat svoje pravidla - pokud se nevylučují s mými pravidly, tak ráda vyhovím. Pokud se vylučují s mými, tak nemáme dál, co řešit. Neměj mi to za zlé, nejsem potvora, ale mám ráda jasno. Moc nesmlouvám. Tak zvaž dobře, jestli ti za to stojím. Budeš se se mnou bavit dál? Líbíš se mi
Měj se.
JO, A POKUD SE POTKÁME NĚKDE NA ULICI NEBO PODOBNĚ. TAK SE NEZNÁME !!! NIKDY JSME SE NEVIDĚLI.
Jo a ještě jedna věc, poslala jsem ti fotku, abys věděl jak vypadám. Druhou mám na amateréch. Na můj vkus až moc odvážnou, ale když jsem ji tam dávala, tak jsem to tak cítilaAle nejsem měnička fotek, nechci, aby po internetu lítala spousta mých fotek, je to taky o průšvih. Z fotky je patrné, jak vypadám a že nejsem tlustá. Takže neakceptuju další požadavky na fotky. A už vůbec ne na náhé, to rovnou mažu. Nejsem blbá puberťačka. Už to, že jsem dala fotku k inzerátu na amatéry je riskantní, byť jsem přesvědčená, že by tam nikdo z mých přátel a známých nikdy nešel. Fotka dle mého, má človeku říct jak ten druhý vypadá a více je na osobní schůzce. Ty teď víš, jak vypadám
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 návštevníků