Hledat  

Nádherná Diana 605944835 Mystery

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Nádherná Diana 605944835 Mystery

Příspěvekod stahnito » úte 26. úno 2019, 11:10

http://www.sexnavigace.cz/nadhena-diana-id652182.html

A tohle je co? V inzerátu má zase jméno Mariana :D
Navíc v Mystery? V SOHO ji nevidím.
stahnito

Re: Nádherná Diana 605944835 Mystery

Příspěvekod aldaqan » úte 26. úno 2019, 18:00

byl někdo? docela by mě zajímala reference, ať nejdu naslepo :shock:
aldaqan

Příspěvekod vulcan » úte 26. úno 2019, 19:00

stahnito píše:http://www.sexnavigace.cz/nadhena-diana-id652182.html
A tohle je co? V inzerátu má zase jméno Mariana :D
Navíc v Mystery? V SOHO ji nevidím.

Konspirace musí být, stahnito.
Zítra z ní muže být Natálie. Telefon má po Patricii v Mystery a v SOHO nevědí, zda vůbec bude. Přinejhorším dostaneš tu pannu (vydezinfikovanou).
Až se vrátí Mariana, bude alternovat s tou pannou.
vulcan

Příspěvekod faust » stř 27. úno 2019, 16:19

:lol:
faust

Příspěvekod 3Gf » stř 27. úno 2019, 23:23

No už je z toho odkaz na seznam.cz
3Gf

Příspěvekod stahnito » čtv 28. úno 2019, 8:51

3Gf píše:No už je z toho odkaz na seznam.cz

Není problém si ji vyhledat 8)
Krom zmíněného portálu inzeruje také např. na seznamka69.
stahnito

Příspěvekod honovo » sob 2. bře 2019, 15:34

Podle me slo o vikendovou brigadu, ta divka tam skutecne byla, mel jsem tu cest. Volal jsem uz v patek (pred tydnem) prubezne, furt do ni nekdo busil ale. Pozde vecer se domlouvam s nejakych chlapem, ze dojdu v sobotu dopoledne a ze mam potvrdit smskou predtim. Bylo trosku divny domlouvat se s chlapem na sukani, ale co uz.

Druhej den chci potvrdit smskou, pro jistotu volam pul hodku predtim, nikdo to nebere. Tak posilam sms a ve smluveny cas jsem na miste. Zvonim dole, nejaka kolegyne se divi, co tam delam, Diana pry pracovana do 4 a jeste spi, tak pry mam dorazit v poledne. Tak to cloveka potesi. Takze jak ocas se tam tahnu podruhe, Diana je uz vzhuru a nachystana na dalsi pracovni sichtu.

Mensi blondynka, 20 let, trojky silikony, telo ne vylozene 45kg lolitka, ale zdravych cca 55 kg na 160 cm vysky, vse pevny, v tvari sympaticka. Stejne tak i vystupovala, omlouvala se za ty anabaze s objednavanim. Samotna akce takovy lepsi prumer, pro starsi je zde pozitivum, ze sukate hodne mladou a docela hezkou holku. Ale zase zadna divocina, lehce prihravala vzruseni. Vse s kondomem, oral a klasika ve 2 polohach, cas 30 min dodrzen z obou stran.

Pred akci jsem ji dal 1000 Kc, pritom jsem se objednaval pres hlavni cislo Soha, kde vsude inzeruji happy hours s cenou 800 K/30 min. Tak se ji ptam po akci, jestli mi vrati ty 200 stovky, kdyz to stoji 800 Kc. A ona, ze to stoji 1000 Kc/30 min. Rikam, ze vsude maji cenu 800 Kc/30 min. A ona, ze mi muze zavolat provozni, rikam, ze jo, ze to s ni klidne proberu. Po chvilce prisla, ze provozni se mnou nechce mluvit a ze z vlastni kapsy mi da ty 200 stovky. Tak ji rikam, ze diky, ale ze hlavni bordel je te organizaci a nabidce sluzeb, ktera muze byt dost zavadejici.
honovo

Příspěvekod ravo » ned 3. bře 2019, 20:14

honovo píše:pro starsi je zde pozitivum, ze sukate hodne mladou a docela hezkou holku

To je pozitivum i pro mladší. 8)
ravo

Příspěvekod honovo » pon 4. bře 2019, 0:43

ravo píše:
honovo píše:pro starsi je zde pozitivum, ze sukate hodne mladou a docela hezkou holku

To je pozitivum i pro mladší. 8)

To je pravda. Akorat se do toho pocitu uz tezko vcituji.
honovo

Příspěvekod Soho » pon 4. bře 2019, 14:50

honovo píše:Podle me slo o vikendovou brigadu, ta divka tam skutecne byla, mel jsem tu cest. Volal jsem uz v patek (pred tydnem) prubezne, furt do ni nekdo busil ale. Pozde vecer se domlouvam s nejakych chlapem, ze dojdu v sobotu dopoledne a ze mam potvrdit smskou predtim. Bylo trosku divny domlouvat se s chlapem na sukani, ale co uz.

Druhej den chci potvrdit smskou, pro jistotu volam pul hodku predtim, nikdo to nebere. Tak posilam sms a ve smluveny cas jsem na miste. Zvonim dole, nejaka kolegyne se divi, co tam delam, Diana pry pracovana do 4 a jeste spi, tak pry mam dorazit v poledne. Tak to cloveka potesi. Takze jak ocas se tam tahnu podruhe, Diana je uz vzhuru a nachystana na dalsi pracovni sichtu.

Mensi blondynka, 20 let, trojky silikony, telo ne vylozene 45kg lolitka, ale zdravych cca 55 kg na 160 cm vysky, vse pevny, v tvari sympaticka. Stejne tak i vystupovala, omlouvala se za ty anabaze s objednavanim. Samotna akce takovy lepsi prumer, pro starsi je zde pozitivum, ze sukate hodne mladou a docela hezkou holku. Ale zase zadna divocina, lehce prihravala vzruseni. Vse s kondomem, oral a klasika ve 2 polohach, cas 30 min dodrzen z obou stran.

Pred akci jsem ji dal 1000 Kc, pritom jsem se objednaval pres hlavni cislo Soha, kde vsude inzeruji happy hours s cenou 800 K/30 min. Tak se ji ptam po akci, jestli mi vrati ty 200 stovky, kdyz to stoji 800 Kc. A ona, ze to stoji 1000 Kc/30 min. Rikam, ze vsude maji cenu 800 Kc/30 min. A ona, ze mi muze zavolat provozni, rikam, ze jo, ze to s ni klidne proberu. Po chvilce prisla, ze provozni se mnou nechce mluvit a ze z vlastni kapsy mi da ty 200 stovky. Tak ji rikam, ze diky, ale ze hlavni bordel je te organizaci a nabidce sluzeb, ktera muze byt dost zavadejici.

Jen pro upřesnění,děkuji za potvrzení,že slečna u nás opravdu byla a že se nejedná o žádný fake inzerát,který má jen nalákat. Slečna prostě zjistila,že se na tuto práci necítí,což se občas stává. Každopádně proč odepisuji, samozřejmě Happy Hours stále platí. To že slečna buď zkoušela nebo zapomněla je věc druhá. Ze svého ti určitě nevracela a důvod proč s tebou paní provozní nechtěla mluvit není o tom,že nechtěla,ale nebyl důvod. Ale pokud příště budeš chtít něco řešit nebo vznést nějakou stížnost,není problém si mě nechat zavolat,ráda to s tebou proberu. A na obranu slečen,někteří klienti i přes naši akci slečnám opravdu nechávají původní částku,proto je lepší si vše ujasnit předem :-)
Soho

Příspěvekod stahnito » pon 4. bře 2019, 14:59

Taková komunikace by se nám jistě zamlouvala častěji :)
stahnito

Příspěvekod Soho » pon 4. bře 2019, 15:05

stahnito píše:Taková komunikace by se nám jistě zamlouvala častěji :)

Aha,no dobře,budu se tedy snažit :D zatím mi nepřišlo přínosné zasahovat do vašich diskuzí :D ale občas není na škodu uvést některé věci na pravou míru....
Soho

Příspěvekod n1501 » pon 4. bře 2019, 15:46

Soho píše: zatím mi nepřišlo přínosné zasahovat do vašich diskuzí :D ale občas není na škodu uvést některé věci na pravou míru....

Když už tě tu máme, tak bylo by dobré zásadně zlepšit PR :idea: , některé dívky se ani neumějí představit v telefonu, nejsou ochotny říci, které jsou přítomny, a když to říkají, vyjmenují všechny slečny rychlostí blesku, že se ani nedá uvědomit, o které jde.
Měli byste znovu obnovit na stránkách semafory, která je přítomná a která ne. Solidní podniky toto mají a funguje to. Díky. :idea:
n1501

Příspěvekod Soho » úte 5. bře 2019, 10:48

n1501 píše:
Soho píše: zatím mi nepřišlo přínosné zasahovat do vašich diskuzí :D ale občas není na škodu uvést některé věci na pravou míru....

Když už tě tu máme, tak bylo by dobré zásadně zlepšit PR :idea: , některé dívky se ani neumějí představit v telefonu, nejsou ochotny říci, které jsou přítomny, a když to říkají, vyjmenují všechny slečny rychlostí blesku, že se ani nedá uvědomit, o které jde.
Měli byste znovu obnovit na stránkách semafory, která je přítomná a která ne. Solidní podniky toto mají a funguje to. Díky. :idea:

Co se týká telefonování,souhlasím,některé s tím mají problém :-) zkusíme se polepšit :D
Soho

Příspěvekod acx » úte 5. bře 2019, 10:59

Soho píše:.......................................................................

Jen pro upřesnění,děkuji za potvrzení,že slečna u nás opravdu byla a že se nejedná o žádný fake inzerát,který má jen nalákat. Slečna prostě zjistila,že se na tuto práci necítí,což se občas stává. Každopádně proč odepisuji, samozřejmě Happy Hours stále platí. To že slečna buď zkoušela nebo zapomněla je věc druhá. Ze svého ti určitě nevracela a důvod proč s tebou paní provozní nechtěla mluvit není o tom,že nechtěla,ale nebyl důvod. Ale pokud příště budeš chtít něco řešit nebo vznést nějakou stížnost,není problém si mě nechat zavolat,ráda to s tebou proberu. A na obranu slečen,někteří klienti i přes naši akci slečnám opravdu nechávají původní částku,proto je lepší si vše ujasnit předem :-)

Není tohle myšlení finančně zvrhlé. :lol: Pokud slečna řekne, že klient má nárok na Happy Hour a klient se rozhodne nevyužít, je to OK. Ale v tomto případě je to jít do obchodu na vyhlášenou slevu, nikde nebude v obchodě uvedena a na pokladně se o ni ještě z vlastní iniciativy hádat? Tohle není na obranu, to je podvod !
Nebylo by lepší, pokud máte takový personál, dát ceduli na vstup, ani ne pro klienty, ale hlavně slečny? :idea:
acx

Další

Zpět na Dotazy na dívky