|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Stef píše:Taky vám přijde, že je to tu najednou samý dovoz z Ukrajiny/Polska a Plzně? A tento dovoz neskutečně skurvil ceny.
acx píše:Stef píše:Taky vám přijde, že je to tu najednou samý dovoz z Ukrajiny/Polska a Plzně? A tento dovoz neskutečně skurvil ceny.
Jsou to nejčastější změny v nabídce.![]()
Ovšem ceny dovoz nezkurvil, ceny zkurvil konglomerát Soho, Diamond, Harmony a Azim před nějakou dobou, kdy kromě navýšení cen sprostě likvidoval konkurenci a naučil holky poskytovat co nejméně za co nejvíc peněz, příplatek málem za otevření dveří.A některé ustoupily či využily jejich nátlak k cenám, jaké jsou.
Dobermann píše:... s tříměsíčním předstihem se píšete
do pořadníku na Miu a pak do ní chuděrky měsíc v kuse bušíte 12 hodin denně, ok, každému jeho nebe![]()
Kure píše:Dobermann píše:... s tříměsíčním předstihem se píšete
do pořadníku na Miu a pak do ní chuděrky měsíc v kuse bušíte 12 hodin denně, ok, každému jeho nebe![]()
Chechtáš se jak imbecil a není čemu.Mia patří k těm nejlepším společnicím. O tom nebudu s nikým diskutovat....To, že má tolik klientů, je zapřičiněno právě jejím přístupem ke klientovi. A ano, uspokojí asi denně víc klientů než kterákoliv jiná. To je ovšem dáno i jejím časovým ohraničením, bohužel. Píšeš, že do ní bušíme 12 hodin denně, do chuděrky. Myslím ale, že ví, co dělá, a zvládala to dobře. Já si nemůžu stěžovat.
Noření zdar!
Dobermann píše:
Ani já si nemůžu stěžovat. A ty ses trochu zamiloval, to se může stát
frantavb píše:Tak to budu hodně zvědavý na tvůj nápad jak tohle vyřešit. A jestli se ti to povede tak je to na nobelovku. Já si ale myslím, že je to neřešitelné, prostě vždycky se někdo najde kdo tohle bude dělat. A i když si uložíš jeho číslo aby jsi už příště nereagovala tak není problém zavolat z jiného čísla a tak pořád dokola. Prostě podle mě když tuhle práci děláš tak už s tím musíš počítat a přesto nejede vlak.
Dobermann píše:Nějaká záloha v podobě poslaného kreditu nebo něčeho podobného...
Miaaa píše:když se někdo objedná, ještě to hodinu předem potvrdí a pak nikde nic a vypnutý telefon a když už to je třeba 6x denně je to... Třeba v mém případě jsem zbytečně odmítla další klienty a přicházím o výdělek.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků