Hledat  

Viky Mystery 739 170 838

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Viky Mystery 739 170 838

Příspěvekod Nads » úte 16. říj 2018, 21:50

http://www.naprivat.cz/eroticky-privat- ... viky-32903

byl někdo?
jeden topic na nějakou Viky z Mystery jsem našel, ale to byla asi jiná
Nads

Re: Viky Mystery 739 170 838

Příspěvekod Atr3y » čtv 1. lis 2018, 19:40

Jo dobrá sprcha za 800,alespoň ušetřím za účty :lol: Jít na slepo, je tak 50/50, v současném "skóre" je to horší. Nejsem ani naštvaný, ale spíš mě to mrzí.. :? Tělo není modelky ani škaredé, obličej na hranici, možná proto že mi připadala že týden nespala. Prsa větší jak v inzerci bych tip i 3 (okolo bradavek celkem popraskané žilky). Nálada pod psa, výkon prakticky žádný. Orál jen bez pač z gumy jí oteče pusa - pravda nebo ojeb vyberte si :lol: Zkuste zajít nebyla to katastrofa, ale člověk když už utrácí nemalou částku , tak by měl taky něco dostat.. :roll: Takže pro mě vyhozený love a to jsem si chtěl zlepšit náladu..
Naposledy upravil Atr3y dne pát 2. lis 2018, 7:20, celkově upraveno 2
Atr3y

Příspěvekod nemesis000 » čtv 1. lis 2018, 20:52

Atr3y píše:Jo dobrá sprcha za 800,alespoň ušetřím za účty Orál jen bez pač z gumy jí oteče pusa - pravda nebo ojeb vyberte si Takže pro mě vyhozený love .

Atr3y, to jsi tedy platil 800 a měl v tom OB ? nebo to chápu špatně ?
Jinak díky, za ušetřenou cestu a peníze, chtěl jsem ji zkusit, ale takto ne.
Mch. včera mně nějaká jiná z Mystery tvrdila, že Viky bude až příští pondělí.
Úroveň PR je nyní v Mystery hrozná. Holky jsou neochotné něco říci , které jsou v ten den k dispozici, až drzý projev, jakoby byly některé neštvané, že o ne není zájem. Vždyť by si měly uvědomit, že dobrý projev telefonu děla psychologicky moc, opak zase odradí.
nemesis000

Příspěvekod Atr3y » pát 2. lis 2018, 0:16

Ne ob je s příplatkem. Byl jsem na půl h za 800,nabízela ještě anál za příplatek. S tou docházku to záleží na dané ťápině. Stálice se snaží informovat, ale když baba pak nedojde není to na nich. Každá jede za sebe, prostě to není jak v zaměstnání :D
Atr3y

Příspěvekod manzes » pát 2. lis 2018, 13:01

Přidám špatnou zkušenost s touto slečnou. Volal jsem do Mystery na telefon jiné slečny, pokud se dobře pamatuju tak Markéty. Zvedla to tahle Viky, a že Markéta není k dispozici, ale že jsou tam jiné slečny. Vyjmenovala pár jmen a mezi nimi i to svoje. Tak jsem si prohlížel fotky na netu, a protože na nich nevypadá úplně k zahození, tak se jí ptám, jestli se můžu stavit za ní. Prý není problém, domlouváme se na určitou hodinu, a že jí to mám 20 minut předem potvrdit. Přesně tak to i dělám, posílám esemesku, protože mně to hned nehlásí, že byla doručena, tak ještě pro jistotu volám. Zvedne to Viky, mně mezitím pípne mobil, že zpráva byla doručena, to mně taky Viky potvrzuje, a že se na mě teda těší. Jedu tam kus cesty, přijedu na místo, volám jí, zvedne to, otvírá mně dvoje dveře, jak to asi všichni znáte, vyšlapu do posledního patra, za dveřma už se schovává malá slečna Viky, pustí mě za dveře a teď začne to nejlepší. Prý jestli se mě může zeptat na můj věk a jestli jí ho můžu říct upřímně. Tak jí říkám věk, jsem už čtyřicátník a ona na mě prej, že ať se nezlobím, ale že prej má nastavenej nějakej limit, že chlapy s velkým věkovým rozdílem oproti ní nebere. Čumím jak vyvoraná myš, ptám se jí, proč mně to neřekla do telefonu a ona že prej podle hlasu v telefonu nepoznala, že už nesplňuju ty její věkový hranice. Tak ještě v šoku zkouším dotaz, jestli nechce udělat vyjímku, že jsme jel kus cesty a ona že ne, že bohužel. Zkouší mně ještě nabídnout jinou slečnu, zaleze kamsi do nějaké cimry hned kousek nalevo za vchodovýma dveřma a vyleze společně s asi Kamilou, která se mně omlouvá, že není řádně ustrojená, že s tím nepočítala. Nasraně odmítám tuto náhradní variantu a nasraně odcházím. Takže to berte jako varování vy, kdo už nejste úplní mladíci, aby jste za touto slečnou taky necestovali zbytečně. :(
manzes

Příspěvekod Poas000poas » pát 2. lis 2018, 15:53

Ta Viky musí být strašná piča. :shock: Takový důvod. Ještě jsem se dříve setkal spíš, že některé holky nechtěly moc mladé kluky, ale naopak to je :shock:

Kdyby nechtěla třeba ty, co jsou pod vlivem nebo špinaví, to bych pochopil, ale takto :roll:
Poas000poas

Příspěvekod nrb1239 » stř 29. kvě 2019, 14:28

Jen dotaz. Ta Viky, která se tady probírá je aktuální, která je dle inzerce 180cm vysoká, 50kg, 27let? Jen at jsem v obraze, protože Viky je tady omílaná v jiných vláknech, ale tahle aktuálně hospodaří ve Staru, alias Mystery. Díky za ujasneni.
nrb1239

Příspěvekod dsbrq3 » stř 29. kvě 2019, 20:04

Toto je nová Viky;)
dsbrq3

Zpět na Dotazy na dívky