JulesVerne píše: To vše by mělo být běžné: před platbou si vyjasnit postoje, sympatie.
To, že ťapka nepoužívá telefon během akce na pokoji, je snad jasné, ne ?A představení se v telefonu a vysvětlení která může, která ne, je taky snad automatické, nebo se mýlím ?
Bohužel, není to standardem u holek sou takové, které telefon opravdu vypnou, prepnou na TICHO, ale sou i takové, co co chvilku berou telefon do ruky a vypisují. Co se týče nějakého antré, tak to taky dost pokulhává, nehledě na to, že většinou platíš za čas od zazvonění na dveře, do základnu ti dveří po akci- čili ojeb. Prošel jsem asi 20 holek v brně, ale vracím se jen asi k 3-5 ti z nich. U jedné se mi stalo, že antré bylo delší než vlastní akce, a ještě si ani nevzala za celou hodinu, ale jeN za 3/4 protože se mi na čtvrté číslo už nepostavil, a tak jsme to utli dřív. To je úplně jiný přístup. Vyšla mě jako vysavač, a to sem si myslel ze už ani to třetí číslo nebude. A NEBUDU ji jmenovat, prodiskutovat jsem s ní, jestli můžu napsat konkrétní recenzi, ale řekla ze klientů má tak akorát, ne že by víc nezvládla, ale ze ji to vyhovuje.