U Daisy sem byl zhruba půlroku back. Tenkrát to bylo na konečnáku v bytě, kterej prej rekonstruovala, bylo tam ale vše potřebný - koupelka, postel, gumy a Daisy. Bohužel sem šel ve frekventovanej čas takže sem před barákem potkal paní s kočárkem a při hledání bytu zas sousedy.. Na ty mám bohužel štěstí snad každej nor..
Co se týče Daisy tak to je pěkná holka, prsa sic menší ale celkově postava moc hezká s pěkným podvozkem

Už v telefonu sem byl seznám prý s klasickou běžnou cenou 1500 a 2000 :/ plus sem byl vyzván k nákupu vína

Na to sem se samozřejmě vysral a řekl jí, že nebylo kdy a kde pořídit víno vole.. Páč už takhle měl tenhle špás vyjít na 15 kil plus vajno tak to by bylo za 1700 az 1800 pokud bych nekoupil krabičáka. Nicméně Daisy už min. jedno víno měla rozpitý když sem konečně našel její byt a ona mě vítala v pěknym prádle, podvazcích a sklenkou vína v ruce.
Sdělila mi, že bohužel má čas jen pulhodinku.. což mi ale nevadilo, nicméně sem věděl že kecá a nechce se jí robit hodinu.. No nerobila ani tu zacálovanou půlhodinu neb jak sem řekl je velmi atraktivní a při sexu dost temperamentní, což mělo za následek mé usilovné brzdění smetanovýho rychlíka, kterej se chtě nechtě za jejího povzbuzování a pomocnýho přirážení blížil do stanice

Kam dorazil cca po 15 minutách, takže i míň bystrej počtář přinde na to, že to byly celkem drahý minuty.
Pokud bych měl hodnotit umění Daisy, tak bylo znát že už pár borců vosedlala (v dobrem slovasmyslu) páč jak orál tak polohy ona hore a zezadu zvládala zkušeně skoro až bravurně

polohu ona zadech prý nedělá páč ju nemá ráda
Resumé je easy, když by snížila cenu tak bych to asi někdy zopáknul a šel bych tam mín nadrženej abych vydžel celý čas