|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Znojmak píše: dneska už tam nemá inzerci na 69seznamce, fotky byli 3.a sexy holka.
998452 píše:Ve Znojmě inzeruje nově Ellenka, tel. 704 070 883. Zkoušel někdo. Nedaří se mi dovolat. Jaká je a jaké má ceny?
http://www.naprivat.cz/eroticky-privat-ellenka-mb-875
998452 píše:Pár kilo navíc, mno... Jako nevypadá špatně, ale bohužel jsem chtěl holku s plochým břichem, co byla na fotkách. ...
..... ceny 1300 za půl hodiny, 1800 za hodinu. ..
.... A taky se zmínila, že bere antibiotika, že prý zmokla cestou od autobusu minulý týden, ale infekční už prý není. ...
Fotky jsou její, ale přidejte pár kilo. Není to nic hroznýho, ale trošku bříško je.
998452 píše:Pár kilo navíc, mno... Jako nevypadá špatně, ale bohužel jsem chtěl holku s plochým břichem, co byla na fotkách. Fakt škoda, ale ještě vypadá pořád dobře. Ale nevím, nevím za nějaký ten rok... Jinak holka příjemná, ceny 1300 za půl hodiny, 1800 za hodinu. Otevřela v sexy černém body. Velké plus dávám za oční kontakt při sexu. To bylo hodně rajcovní. Mně při odchodu říkala, že bude do neděle. A taky se zmínila, že bere antibiotika, že prý zmokla cestou od autobusu minulý týden, ale infekční už prý není. To mi na náladě teda moc nepřidalo...
vulcan píše:998452 píše:Pár kilo navíc, mno... Jako nevypadá špatně, ale bohužel jsem chtěl holku s plochým břichem, co byla na fotkách. ...
..... ceny 1300 za půl hodiny, 1800 za hodinu. ..
.... A taky se zmínila, že bere antibiotika, že prý zmokla cestou od autobusu minulý týden, ale infekční už prý není. ...Fotky jsou její, ale přidejte pár kilo. Není to nic hroznýho, ale trošku bříško je.
Pánové, nechápu.![]()
![]()
Holka evidentně žádná hvězda, spíše průměr s náběhem na panděro, a vy ji vysolíte takové ceny.![]()
To by jí v Ostravě, kde pochází, za těch 1200 - 1300 za celou hodinu hnali pryč.
Pak se nedivte, že kvalita služeb a nabídka dívek tak žalostně klesá. To pak kdejaká.. přijede a chce imitovat kvalitu.
attila3224 píše:
Ne ty se nediv, že to někdo vysolí, ve Znojmě není žádná nabídka, bud cikorka, nebo šmudla a nebo tato s náběhem na panděro za 1800.. tak asi tak
attila3224 píše:vulcan píše:Pánové, nechápu.![]()
Holka evidentně žádná hvězda, spíše průměr s náběhem na panděro, a vy ji vysolíte takové ceny.
![]()
![]()
Pak se nedivte, že kvalita služeb a nabídka dívek tak žalostně klesá. To pak kdejaká.. přijede a chce imitovat kvalitu.
Ne ty se nediv, že to někdo vysolí, ve Znojmě není žádná nabídka, bud cikorka, nebo šmudla a nebo tato s náběhem na panděro za 1800.. tak asi tak
bushmills píše:attila3224 píše:
Takze kdyz bude k dispozici smudla, kofola a tlusta, vyberes si tu nejmin hroznou, dle svych preferenci, a stejne za ni pujdes a preplatis ji?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků