MAX 69 píše:Koukám že tu jsou jen samí zoufalci . Já sní už 9 měsíců žiji a jsme zasnoubeni .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A to Ti máme závidět nebo Tě litovat? Zasnoubil ses s exšlapkou (existuje ale vůbec něco takového?). Gratuluji

|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
MAX 69 píše:Koukám že tu jsou jen samí zoufalci . Já sní už 9 měsíců žiji a jsme zasnoubeni .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jarjaroslav píše:MAX 69 píše:Koukám že tu jsou jen samí zoufalci . Já sní už 9 měsíců žiji a jsme zasnoubeni .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A to Ti máme závidět nebo Tě litovat? Zasnoubil ses s exšlapkou (existuje ale vůbec něco takového?). Gratuluji.
MAX 69 píše:Co bylo to bylo, skončila a je věrná. A s čeho žijeme? Vydělám si průměrně 110 000 Kč měsíčně tak to je dostačující abych se postaral o takoví šperk. Přál bych vám ji teť vydět, je tak sexy a krásná. Jsem spokojený a šťastný.
MAX 69 píše:Co bylo to bylo, skončila a je věrná. A s čeho žijeme? Vydělám si průměrně 110 000 Kč měsíčně tak to je dostačující abych se postaral o takoví šperk. Přál bych vám ji teť vydět, je tak sexy a krásná. Jsem spokojený a šťastný.
MAX 69 píše:Na to nemám čas. Vím o tom a je to smutné ale raději dám přednost byznysu něž malichernostem. Mimochodem mám IQ 123 tohle hodnocení má nejlepších 6 % světové populace, tak si to přeber.
acx píše:MAX 69 píše:Na to nemám čas. Vím o tom a je to smutné ale raději dám přednost byznysu něž malichernostem. Mimochodem mám IQ 123 tohle hodnocení má nejlepších 6 % světové populace, tak si to přeber.
Tak proč je zde nepoužíváš?![]()
![]()
MAX 69 píše:Na to nemám čas. Vím o tom a je to smutné ale raději dám přednost byznysu něž malichernostem. Mimochodem mám IQ 123 tohle hodnocení má nejlepších 6 % světové populace, tak si to přeber.
Mimochodem mám IQ 123 tohle hodnocení má nejlepších 6 % světové populace, tak si to přeber.
MAX 69 píše:Musíš být zoufalí nebo ho máš tak malého? že si musíš platit holky aby ti podrželi. Tvé IQ zřejmě ani neexistuje, tak hodně štěstí.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků