Hledat  

bez gumy...nikdy

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Příspěvekod Rescator » pát 25. črc 2008, 13:44

Jen klidek. 8)
Pri pouziti prezervativu jde prece o to aby se zamezil styk sliznice zaluda a sliznice vaginy. Ja jen poukazuji, ze jsou i jine cesticky.... a jak s touto informaci kdo nalozi je jeho vec. :wink:
Rescator

Příspěvekod honda3 » pon 28. črc 2008, 18:19

ono i pouzivani šprcky ma sva pravidla - obcas se protrhavaji, nebo se mi stalo, ze mi ho čubina po kratke "ruční" přestávce chtěla opakovaně navlíct - což pak úplně ztrácí ochranný význam, neboť to může 1. hodit vobráceně, 2. celý to vochmatá z obou stran a tím to perfektně "konataminuje".

TZN. NEBRAT STEJNEJ KONDOM 2X, IKDYŽ MEZI TÍM NEDOŠLO K EREKCI !!!!!!!!!!
honda3

Příspěvekod Zelezny » sob 2. srp 2008, 13:45

Honzi píše: Třeba AIDS na testech poznáš až za 3 měsíce.

Bože, když už chceš o něčem mluvit, tak si nejprve zjisti fakta! HIV+ tam má být. Skutečně o tom vědí lidé opravdu málo. Já si to jdu znovu prostudovat, obvolat lékaře a pak případně upravím své chování (orál bez), HIV se totiž začíná nechutně šířit. Viz. nové téma ode mě a dovoz cizokrajných prostitutek i z Afriky.
Život je jediná věc ze které nevyvázneme živí!!!
Zelezny

Příspěvekod Zelezny » sob 2. srp 2008, 13:47

Rudoch píše:Chlapi, kdo z vás si občas nechá nebo alespoň jednou nechal udělat HIV test?

Já každý rok. Souložím s kondomem, ale občas si dám orál bez.
Zelezny

Příspěvekod Zelezny » sob 2. srp 2008, 13:50

Honzi píše:Může mít AIDS ... , stejně tak jako tvoje manželka nebo přítelkyně. Jistotu nebudeš mít nikdy.

Tak v tomto máš naprostou pravdu! Jediná 100 procentní ochrana je nešukat!
Zelezny

Příspěvekod Honzi » ned 3. srp 2008, 19:00

Zelezny píše:

Bože, když už chceš o něčem mluvit, tak si nejprve zjisti fakta! HIV+ tam má být. Skutečně o tom vědí lidé opravdu málo. Já si to jdu znovu prostudovat, obvolat lékaře a pak případně upravím své chování (orál bez), HIV se totiž začíná nechutně šířit. Viz. nové téma ode mě a dovoz cizokrajných prostitutek i z Afriky.

Chceš říct, že testy zjistí AIDS skutečný, tj. s jistotou, týden po nákaze? Nevím, ale to bože bych měl říct asi já. Něco jsem si zjišťoval ... . I když, možná jsou nové testy, potom jaké ... ? Ne, že byl nebyl pro, ale jen testy to 100% nevyřeší, riskovat budeš budeš v každém případě, pouze víc nebo míň ... .
Honzi

malé shrnutí

Příspěvekod vulcan » ned 3. srp 2008, 20:32

Honzi píše:
Zelezny píše:

Chceš říct, že testy zjistí AIDS skutečný, tj. s jistotou, týden po nákaze? Nevím, ale to bože bych měl říct asi já. Něco jsem si zjišťoval ... . I když, možná jsou nové testy, potom jaké ... ? Ne, že byl nebyl pro, ale jen testy to 100% nevyřeší, riskovat budeš budeš v každém případě, pouze víc nebo míň ... .

ad Honzi a Zelezny:
oral bez je rizikový, ale ne tolik z hlediska HIV, či Hepatitis C (C žloutenka), ale spíše přenos chlamydií, lues, kapavky.

Nicméně při orálu nelze možnost nákazy HIV vyloučit - poranění v ústech. Riziko se zvyšuje při kontaktu úst s ejakulátem, poševním sekretem - poloha 69 a zejména při styku s menstruační krví infikované ženy - některé nesvědomité zlatokopky, SM i další extras.

Po nákaze HIV se nejprve vytváří protilátková odpověď , virus se pomnožuje, ale laboratorně je to "prázdné období", po dobu 2-3 měsíců.
Až pak je HIV pozitivita detekovatelná.

Přenos HIV je - krevní cestou, transfuze, z matky na plod, a z našeho norníkova pohledu nejdůležitější nechráněným pohlavním stykem.

Riziková je kondomem nechráněný styk do pochvy a konečníku . Riziko je nejvyšší při nechráněném styku do konečníku, jak pro pasivního partnera při styku dvou mužů, tak i pro ženu u heterosexuálních párů. Riziko nákazy zvyšuje přítomnost jiných sexuálně přenosných infekcí, oděrek a poranění v oblasti pohlavní.
vulcan

Příspěvekod Zelezny » pon 4. srp 2008, 21:22

Honzi píše:
Zelezny píše:

Rozlišuješ mezi AIDS a HIV+? Zdá se, že vůbec ne. To jsou totiž dvě ROZDÍLNÉ věci! Nicméně to ber jen jako technickou připomínku.

Jinak dle bezplatné linky ohledně HIV a AIDS 800 144 444 je rizikový i orální sex,protože jsou rovněž v kontaktu sliznice, i když je zde nižší pravděpodobnost nákazou než při styku.
Zelezny

nepovidej

Příspěvekod honda3 » úte 5. srp 2008, 21:32

Pojmy AIDS a HIV+ je člověče (řelezný) miněno to same, tak neslovičkař (jedno je nazev toho viru, druhy syndrom, co to vyvolava........ ale to je buřt, míní se tím to samý). Jsem doktor, tak to čéče musim vědět. Můžu ti to i rozvést, ale net je toho plnej.

---- doporučuju se držet tematu vlakna ----
honda3

Předchozí

Zpět na Diskuse na téma