Uz byl nekdo u teto kocenky? Ma teda trochu zmatenou pracovni dobu, ale vypada moc pekne

Tom
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
brnobrno píše:Říkal jsem si, že tohle je přesně typ holčiny, kterou jednou nějakej norník zachráníTeda dokud je čas
petras60 píše:Byl sem sní domluvený na středu a bohužel se už neozvala a nekomunikuje asi to nedávala.
brnobrno píše: Říkal jsem si, že tohle je přesně typ holčiny, kterou jednou nějakej norník zachráníTeda dokud je čas
![]()
Tak se přiznejte - kdo ji zachránil?!
Alex se už přesunula do Moulinu, .
Alex se už přesunula do Moulinu.
vulcan píše:brnobrno píše: Říkal jsem si, že tohle je přesně typ holčiny, kterou jednou nějakej norník zachráníTeda dokud je čas
![]()
Tak se přiznejte - kdo ji zachránil?!Alex se už přesunula do Moulinu, .
Tím se nepochybně zachránila. V Moulinu je to jako v klášteře.
A nekoliduje jí to s rozvrhem na gymplu.
chaospace píše:petras60 píše:Byl sem sní domluvený na středu a bohužel se už neozvala a nekomunikuje asi to nedávala.
On je zřejmě tak nějak mimo provoz celej ten hampejz. Alex se už přesunula do Moulinu, jak jsem si teď všiml.
jarjaroslav píše:chaospace píše:petras60 píše:Byl sem sní domluvený na středu a bohužel se už neozvala a nekomunikuje asi to nedávala.
On je zřejmě tak nějak mimo provoz celej ten hampejz. Alex se už přesunula do Moulinu, jak jsem si teď všiml.
http://www.naprivat.cz/eroticky-privat- ... alex-35898
Lukes19 píše:Nevím, jestli je to nějaká sranda, ale kolem 12 hodiny na sex.cz bylo uvedené, ze tam dnes bude od 13 hodin, když jsem tam chtěl volat, tak jsem zjistil, ze už ji z toho webu ztahli... Bud si tak jen dělali reklamu, nebo ji opravdu nebude ještě 18.
Žádný oficiální privát/club si netroufne „zaměstnávat“ a ještě k tomu inzerovat nezletilou. Aspoň moje naivní představa.
Uživatelé procházející toto fórum: Mixboy11 a 7 návštevníků