Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.
Na Ukrajině by šukala za misku pohanky, a tady má pocit, že ji budou platit tisíce. byla dříve v Pardubicích, za 1000 / 1500, tam borci psali, že je to postarší model, které by nedali ani těch 1000 za půlhodinu. těžko říci, na fotkách vypadá vcelku dobře, ale tak max za 1000 / 1500. V telefonu ale domluva jazykově špatná, furt jen mele naučené 2 věty.
Domluva neskutečná --- je běžné, že se domluvíte na určitý čas a pak vám típou volání jedno za druhým. Stalo se to i mně. Protože fotky jsou opravdu sexy, vytrval jsem a nakonec se mi povedlo dorazit do 15 minut od volání (jiné plánování viz výše nemá smysl) a byl jsem vpuštěn dovnitř.
Valeriia je poměrně drobná, fotky ji výrazně přidávají na sex-appealu, ve skutečnosti je tak 30-32. Důležitější je, je neskutečně nepříjemná od první sekundy. Základ 1500 / půl hod .. zapomeňte na nějaké extras, nedělá nic, pouze znuděnej xicht je v ceně.
Ještě ,že jsem dnes kní nejel , sem sní volal ta cena děsný a jestli se chová jak kosočtverec tak se nedivím hlavně do telefonu foto je moje jo je ale pred deseti lety , kundy hrají na to ,že se velká většina neotočí mezi dveřmi. hrůza ! v Brně mám oblibenou Patricii to je zlatíčko největší té ty mladé kundy nesahají ani po paty!!!!!