od supersperman88 » čtv 31. pro 2020, 1:34
Za mě má tahle holka dost divný přístup. Poprvé se mi s ní nepodařilo domluvit vůbec (dopoledne domluva, že ve tři na Jarošce, volám, na třetí pokus to zvedla a dost nervózním tónem mi říká, že nejdřív o půl čtvrté, že toho má moc, tak jsem to rovnou odpískal).
Nenechal jsem se odradit a asi za 14 dní zkouším znovu - domluva den dopředu na 9 ráno, nakonec mi to postupně posunula až na půl jedenácté (aspoň teda vždycky zavčas poslala SMS).
Přišla otevřít taková menší nakrátko ostříhaná holka, postava taková oplácaná s menšíma kozama, což mi určitě nevadí. Poslala mě do sprchy, pak šla ona (tenhle postup nemám rád).
Šlo se na věc, začala mě kouřit, pak ona na mě. Po čísle nabídla masáž, říkám OK. Chvilku mně patlala záda a najednou mě posílá do sprchy. Podívám se na hodinky a jsem tam teprve 20 minut (i s oběma sprchama). Říkám, že jsem si zaplatil půl hodiny, načež ona odvětí, že za půl hodiny je stejně jenom jedenkrát sex. Říkám OK, tak mi ho aspoň vyhoň. Po rychlé hoňce jsem šel do sprchy a pryč s myšlenkou, že téhle slečně se příště radši vyhnu.