Angelus píše:Zdravím Liephos kde má slečna inzerát? Nemůžu najít. Děkuji za odpověď.
Pro tebe nikde - nezasírej tu další vlákno, idiote.
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Angelus píše:Zdravím Liephos kde má slečna inzerát? Nemůžu najít. Děkuji za odpověď.
Liephos píše:Ema podruhé.
Nedalo mi to a po přechozí zkušenosti jsem si musel ucelit názor skrze druhou návštěvu a mám pocit, že to nebylo naposledy (ach jo, kde na to brát a nekrást)...
Domluveno na 16 hodin, s předstihem Emou posunuto ne 16:20, ale jelikož jí ujel autobus, tak finálně přesunuto na 16:30. Nic hroznýho, já už sice byl na Žluťáku s předstihem a trochu vymrzl, ale to byl můj problém (holt nemám auto). Rozhodně nelhala, viděl jsem ji cca 16:15 přijet.
Dnes nám to spolu více sedlo, já přišel rozhodně s menší mírou nervozity a větší dávkou nadrženosti (pět dní jsem na sebe nešáhl). Ve chvíli, kdy jsem se jí dotkl, bylo už jasné, že neodolám a skončil jsem dole (na mě až na nezvykle dlouhou dobu). V tom mě pak Ema dostala tím, že si to začala sama dělat rukou.Na oplátku pak přišel orál od ní (stejně jako minule přes kondom, ale co se dá dělat) a pak nádherná, tentokrát určitě ne krátká jízda na koníčka (čekal jsem, že vydržím pár vteřin
, takže slušný překvapení). Finish byl asi díky mému půstu hodně intenzivní... Bohužel už nebylo moc času na druhé kolo, ale dneska mi to nevadilo, byl jsem (u)spokojen v maximální míře. Čas taky neošizen, ze sprchy jsem v posteli skončil v 16:45 a do sprchy odcházel 17:43. Nějaké to příště být musí, chci ji neskutečně moc zezadu.
Domluva GFE maximální, atmosféra na pokoji taky (mimoto jsme dnes měli jiný pokoj než minule, o hodně útulnější).
Jinak bych se opakoval - opravdu nádherná holka, sametově hebká kůže, pevné tělo...
Domů jsem pak šel v rámci kondičky 7 km pěšky a nemohl ji dostat z hlavy.
bkel píše:Na kolikátý pokus ses dovolal?:-D
Liephos píše:bkel píše:Na kolikátý pokus ses dovolal?:-D
Na první
AlbertCamus píše:and this is my experience with the lady![]()
![]()
![]()
![]()
EmaBrno píše:acx píše:Nebuďte naivní, nejste mezi stáláky, má plno, nepamatuje si vás, což je u slečen v tom počtu návštěv běžné. A to, že máš zavolat další den neznamená, že tě vezme, jen tě diplomaticky odmítne, co kdyby náhodou měla volno.
Na mou obranu.. je opravdu těžké odpovědět na všechny hovory.. někdy se zjevím na den po čtrnácti dnes a v momentě, kdy zapnu telefon a každýmu dojdu sms, že jsem opět dostupná, mám každou půlhodinu přes 30 zpráv a jen pro představu na amatérech mám nyní něco přes 600 zpráv..
Kdybych nemusela odpovídat všem debilům, co neumí ani přečíst přezdívku a ptají se, odkud jsemnebo napíšou jen "Ahoj" nebo nevolají, aby slyšeli ženský hlas a honili na druhé lince, třeba bych pak více odpovídala ostatním
Mistr píše:Ahoj, byli jste teď někdo?
Jak hodnotíte, jaké jsou ceny a jak dlouho dopředu se musí rezervovat?
Přemýšlím o návštěvě.
Díky.
acx píše:Mistr píše:Ahoj, byli jste teď někdo?
Přemýšlím o návštěvě.
Díky.
Už se konečně rozhodni, zrovna na ni jsi na rozhoupání nebo odmítnutí měl habaděj času a dalšími dotazy se už moc víc nedovíš
https://www.sexprivat4you.cz/forum/view ... 927#p65927
Čím víc se budeš jen ptát, tak nakonec skutek utek.
Mistr píše:acx píše:Mistr píše:Ahoj, byli jste teď někdo?
Přemýšlím o návštěvě.
Díky.
Už se konečně rozhodni, zrovna na ni jsi na rozhoupání nebo odmítnutí měl habaděj času a dalšími dotazy se už moc víc nedovíš
https://www.sexprivat4you.cz/forum/view ... 927#p65927
Čím víc se budeš jen ptát, tak nakonec skutek utek.
Dobře, tak se omlouvám, že jsem sem něco napsal.
Teď právě už jsem rozhodnutej, že k ní půjdu, tak jsem se chtěl ještě zeptat na poslední informace.
petras60 píše:Ahoj Jirko,její chování Ti vysvětlím už cca od května jede pervitin a holka do toho padla a cesta už nevede ven.Pracuje tady na černo vízum už ji skončilo,takže léčit se u nás je pase.Opravdu už je hodně závislá a to vím na 100%.
fotoer píše:Vážení, sytuace v Brně je tragická, a Ema mě trošku vytáčí. Dle recenzí dobrý, ale opakovaně špatná zkušenost. domluvavelice komplikovana . na SMS nereaguje, na amateri.cz napsano kdy bude, telefon jine dny zvoni ale nezveda. mela byt v den X volam od rana a nic. Dne 27.1. jiz dydne uvedeno v Brne opet 27 a 31.1. zkousim volat 26 vecer na domluveni terminu nic, ok ma to tak uvedeno. Zkousim volat od rana a celýden nedostupná. v odpoledních hodinách zmena v Brne budu 31.1.
Chapu ze se muze ledacos zmenit, ale vic jak mesic je to porad dokola.
fifinak100 píše:fotoer píše: Ema mě trošku vytáčí. opakovaně špatná zkušenost. domluvavelice komplikovana . na SMS nereaguje, na amateri.cz napsano kdy bude, telefon jine dny zvoni ale nezveda.
teď je to naprd no, sem byl domluven na čas a v určený čas vyplý mobil, a to sem jel hodinu a půl za ní a hodinu a půl zpět a ani po tom co jsem byl doma neměla zaplý telefon :/, .
Uživatelé procházející toto fórum: xsaver a 5 návštevníků