Hledat  

Anti Angelus Fi... = Venom

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: Angelus Fi...

Příspěvekod Angelus » pon 13. led 2020, 2:32

Hujeros17 píše:To tady opravdu nefunguje zadnej admin, kterej by toto individum zablokovat, vyhodil, znemoznil pristup? Bylo by treba zablokovat to na urovni IP adresy. Akorat to tady pleveli.

Co jsem slyšel od holek tak se na mě moc těšíš a moc mě chceš vidět.
Angelus

Příspěvekod Angelus » pon 13. led 2020, 16:33

Děkuji moc 1467 zobrazení :oops:
Angelus

Příspěvekod Fuckingshit » pon 13. led 2020, 18:02

Angelus píše:Děkuji moc 1467 zobrazení :oops:

Tady nejseš na YouTube ty kreténe :roll: Bože co ty jsi za dementa, co tu předvádíš... Ty budeš nějakej zamindrákovanej blbeček, schovanej za klávesnicí, co v reálu váží tak 40kg i s postelí, ne? A v reálu asi hovno dokázal, když máš potřebu si tady hrát na pana drsného. Už pochop, že srát ostatní lidi není dobrej způsob seberealizace.
Fuckingshit

Příspěvekod Angelus » pon 13. led 2020, 19:32

Zdravím Fuckingshit napiš mi prosím v jakým private jsi byl spokojený kam rád chodíš. :wink: Rád sleduji RedTube :twisted:
Angelus

Příspěvekod KdoJeKdo » pon 13. led 2020, 22:55

Hlavní téma vlákna, které se snaží chudáček Angelus nic neříkajími výblitky zakrýt
Angelusi, Angelusi,
nejen že zde všechny sereš, ale hlavně obtěžuješ v reálu slečny, řada z nich si na tebe stěžuje, jsi u nich považován za úchyla, obtížný hmyz, který po počátečním lísání se stane nesnesitelným.
Takže pokud nechceš, aby se tvoje identita stala známá po všech obdobných fórech a tím v tvém okolí, zalezeš do kanálu, koupíš si silikonovou pannu a dáš pokoj, jak na Facebooku, fórech, tak hlavně vyzváněním a hnusným obtěžováním slečen.

Aby jsi věděl, že nekecám, tak co zahalený obličej s brýlemi a kloboukem ... , ... ... 927 .
Víš kolik slečenám jsi se už v Brně a Praze znechutil? Takže nejsou proti, aby od teď, pokud nebudeš hodný, místo toho, aby jsi je lovil ty, začaly lovit tebe. To víš, my holky slečny nedáme.
Mlátíš se teď do hlavy, že jsi vlezel na toto fórum, víš kolik slečen je sleduje? Tady to není anonymní jak na amatérech, facebooku, ... . Slečny všech měst spojte se, je teď heslem dne.

Tento profil je také určen k tomu, aby slečny, pokud budou mít potřebu, mohly zaslat do SZ svoje zkušenosti, anonymizované, pro pozdější publikování, kdyby zlobil. A bylo by vhodné, pokud se někde objeví, ho vyfotit a předat fotku, aby jeho podoba byla varováním pro všechny ostatní.

Pro ostatní, byl jsem slečnami požádán, abych se je pokusil ho zbavit.
Pokud někdo bude mít potřebu poslat SZ, tak jen k věci, ale žádné dotazy kdo je, které slečny nebo kdo jsem.
KdoJeKdo

Re: Angelus Fiery

Příspěvekod KdoJeKdo » pon 13. led 2020, 23:02

Angelus píše:Zdravím KdoJeKdo jsem rád že jsi na mě udělal téma. Moc si toho vážím opravdu. Až semka píšou kluci i holky co si o mě myslí. Děkuji a přeji hezký den. Angelus :wink:

Vlákno není tvoje, pokud skutečně chceš, udělej si jiné sám, pokud na to tvé schopnosti stačí. Tohle ja na ochranu slečen před psychoušem.

Jinak ti děkuji za neomezený souhlas zde zveřejnit o tobě cokoliv, co kdo uzná za vhodné. :!:
Využiji toho a využívám a doufám, že i ostatní. :lol:
KdoJeKdo

Příspěvekod Angelus » stř 15. led 2020, 20:21

Děkuji kamaradi všem tady ve fóru za trpělivost kterou jste se mnou měli a držím vám všem palce ať se vám daří v téhle práci. Co víc dodat. Budu vás furt podporovat ale ne tady v Czech Republic ale ve světě. Zobrazení už mám 2008 tady to je skvělé tohle jsem opravdu nečekal děkuji vám. Hodně jste mě naučili a pomohly ve fóru. Tímto bych to tady ukončil opravdu. Moje výklady jsou nic moc jak večina říká ok beru to. Ano vy máte lepší jak já samozřejmě o tom není pochyb. Ať se vám daří tady v Czech Republic. Bye bye. (Los Angeles) :wink:
Angelus

Příspěvekod attila3224 » čtv 16. led 2020, 1:44

Neskutečnej idiot....
attila3224

Příspěvekod Venom » čtv 16. led 2020, 11:17

Angelusi ty tady jedeš. :lol:
Naposledy upravil Venom dne čtv 16. led 2020, 17:49, celkově upraveno 1
Venom

Příspěvekod Angelus » čtv 16. led 2020, 12:33

Venom píše:Angelusi z jaké popelnice tě vytáhla matka? :lol:

Bože další ženská!!! :lol:
Angelus

Příspěvekod Venom » čtv 16. led 2020, 13:33

Angelus píše:
Venom píše:Angelusi z jaké popelnice tě vytáhla matka? :lol:

Bože další ženská!!! :lol:

13 roků to už je.
Venom

Příspěvekod Angelus » čtv 16. led 2020, 13:55

SZ rád tě zase uvidím jsi super. :wink:
Angelus

Příspěvekod Venom » čtv 16. led 2020, 17:49

Angelus píše:SZ rád tě zase uvidím jsi super. :wink:

Ok
Venom

Příspěvekod Liephos » čtv 16. led 2020, 18:56

Nejhorší je, že admin na to sere. Napsal jsem mu přímo do PM, jestli s tím konečně nemůže něco udělat, zpráva je přečtená, bez reakce a jakéhokoliv zájmu. Navrhuju, aby adminovi tuto žádost napsal každý z nás, třeba se pak trochu zamyslí.
Liephos

Příspěvekod tojejedno » čtv 16. led 2020, 21:19

Liephos píše:Nejhorší je, že admin na to sere. Napsal jsem mu přímo do PM, jestli s tím konečně nemůže něco udělat, zpráva je přečtená, bez reakce a jakéhokoliv zájmu. Navrhuju, aby adminovi tuto žádost napsal každý z nás, třeba se pak trochu zamyslí.

I kdyby dostal ban na IP, existuji zpusoby, jak to obejit. Je sice pruser, ze admin nereaguje, ale on s tim stejne nic nezmuze.

KdoJeKdo: po dobrym to evidentne nejde. Byt tebou, vubec se s tim buzerantem neseru. Jestli na nej neco mas, vsechno to zverejni.
tojejedno

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma