dobrý večer
máte někdo zkušenosti s Patricií, Stará osada - Brno, věk inzeruje 36let, blondýna, díky permino
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
permino píše:dobrý večer
máte někdo zkušenosti s Patricií, Stará osada - Brno, věk inzeruje 36let, blondýna, díky permino
permino píše:dobrý večer
Venom píše:Zdravím přijímá Patricie i euro? Děkuji za odpověď.
jarjaroslav píše:Venom píše:Zdravím přijímá Patricie i euro? Děkuji za odpověď.
A směnárnu poblíž Ti najít nemáme? Co stravenky, dárkové poukazy, šeky...? Řekni si jí ještě o účtenku...
Venom píše:Promiň že jsem se zeptal.
Angelus píše:Zdravím neznámí teď nemám kredit abych zavolal. Ano napadlo mě to. Ale když je tady to diskusní fórum tak proč se nezeptat. Znáš to lepší být furt v práci jak být doma kde je nuda.
jarjaroslav píše:Angelus píše:Zdravím neznámí teď nemám kredit abych zavolal. Ano napadlo mě to. Ale když je tady to diskusní fórum tak proč se nezeptat. Znáš to lepší být furt v práci jak být doma kde je nuda.
Teď jsi měl odepsat jako Venom, trošku trapas (i když to víme již dávno)...
Angelus píše:jarjaroslav píše:Angelus píše:Zdravím neznámí teď nemám kredit abych zavolal. Ano napadlo mě to. Ale když je tady to diskusní fórum tak proč se nezeptat. Znáš to lepší být furt v práci jak být doma kde je nuda.
Teď jsi měl odepsat jako Venom, trošku trapas (i když to víme již dávno)...
Nj ale mám dva mobili tak proto mám dva nicky chápeš.
KdoJeKdo píše:proč se ptáš na euro, když nemáš ani 200 na mizerný kredit
Venom píše:Kolik si Patricie účtuje za služby?
30 min. 60 min.? Díky moc za odpověď.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků