Hledat  

Off topic, přesunuté OT příspěvky - volná diskuze

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: Ema 728 650 773

Příspěvekod Dobermann » pát 31. led 2020, 10:43

Venom2 píše:
Dobermann píše:Proti gustu... každopádně tohle je forum o placeném sexu:)

Není milenka taky placený sex?

žádné city, žádné nároky, žádné požadavky. žádné nebo spíš nízké riziko. a pro mě je placený sex hlavně o tom, že můžů mít pokaždé jinou. kdybych to chtěl dělat pořád dokola s tou samou,
tak nemusím nikam chodit...
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod mojeholky » pát 31. led 2020, 11:22

Angelus píše:
mojeholky píše:

Tohle fórum se vymklo kontrole, dočteš se tu jenom bludy, které jsou většinou nepravdivé. Buď si dělají naschvály priváty, nebo holky. Opravdu je lepší jít a podívat se , nebo vyzkoušet a sám posoudit. X let chodím po privátech a neměl jsem nikdy potřebu nějakou holku tady špinit. Líbí se mě, zůstanu a vrátím se. Nelíbí jdu a nebo už podruhé nepřijdu. Od holek vím, co si kolikrát prožijí, jak jich chlapi obtěžují a co jim za úchylné hnusy vypisují. Jsou holky příjemné, namyšlené, arogantní, chudé i silnější. Prostě si každý vybere dle své chuti. Ti, co tu píšou pořád dokola nemají zřejmě nic jiného na práci.

Hezký napsané. :wink:

Dík, ale nepíšu to kvůli tobě. Napsal jsem svůj názor, nic víc. Ty už by jsi měl přestat vysírat. Ještě tě to neomrzelo ?
mojeholky

Příspěvekod mojeholky » pát 31. led 2020, 11:25

Dobermann píše:
Venom2 píše:

Není milenka taky placený sex?

žádné city, žádné nároky, žádné požadavky. žádné nebo spíš nízké riziko. a pro mě je placený sex hlavně o tom, že můžů mít pokaždé jinou. kdybych to chtěl dělat pořád dokola s tou samou,

To máš pravdu. A co si budeme vykládat, i když manželství funguje, po 24 letech to tu změnu chce.
mojeholky

Příspěvekod Dobermann » pát 31. led 2020, 14:29

mojeholky píše:

To máš pravdu. A co si budeme vykládat, i když manželství funguje, po 24 letech to tu změnu chce.[/quote]

ale změna pro mě není najít si druhou manželku...
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod mojeholky » pát 31. led 2020, 18:58

Dobermann píše:
mojeholky píše:

To máš pravdu. A co si budeme vykládat, i když manželství funguje, po 24 letech to tu změnu chce.

ale změna pro mě není najít si druhou manželku...[/quote]

Taky nemyslím hledat si jinou manželku, ale mám na mysli sex s někým jiným po takové době. X let s jednou partnerkou v posteli není ono. Hlavně, když je manželka starší, nebo má zdravotní problémy. Prostě to chlap potřebuje a ne si ho honit pod stolem.
mojeholky

Příspěvekod tojejedno » stř 5. úno 2020, 16:06

vulcan píše:
stahnito píše: A co když ostatní má ještě dál? Jsou místa kde je to ještě větší bída a člověk musí trochu pocestovat aby něco solidního našel což jde i v Brně i když v ne moc velké míře.

Anebo si dát trochu více práce, trochu více přemýšlení a hledat mimo placený sex a jejich seznamky. Už z principu jsou tyto cesty zahlceny, velká poptávka, malá nabídka, výskyt naprosto nemrdatelných kousků (s prominutím) - na těch seznamkách.. Podaří se jednou za čas,ale stojí to zato.

Trochu vice prace? Tys asi v zivote na zadny seznamce nebyl, jinak bys nikdy nerekl takovou blbost. Vypisovat desitkam, ne-li stovkam holek a doufat, ze se nejaka ozve, jen abys pak koukal jak si to kazda precte a nic na to neodpovi. Nevim jak ty, ale ja na takovyhle dobrodruzstvi nemam chut ani cas a radsi si zajdu k nejake placene spolecnici.
tojejedno

Příspěvekod vulcan » stř 5. úno 2020, 17:50

tojejedno píše:
vulcan píše:
Anebo si dát trochu více práce, trochu více přemýšlení a hledat mimo placený sex a jejich seznamky. Už z principu jsou tyto cesty zahlceny, velká poptávka, malá nabídka, výskyt naprosto nemrdatelných kousků (s prominutím) - na těch seznamkách.. Podaří se jednou za čas,ale stojí to zato.

Trochu vice prace? Tys asi v zivote na zadny seznamce nebyl, jinak bys nikdy nerekl takovou blbost. Vypisovat desitkam, ne-li stovkam holek a doufat, ze se nejaka ozve, ....

tojejedno :shock:
máš problém pochopit psaný text ?? :shock:
Vždyť píšu : hledat mimo placený sex a seznamky... to jsi fakt nepochopil ? Právě proto, že je přetlak zájemců a málo poskytovatelek - jak u seznamek, tak na privátech.
Tak je potřeba si najít nějakou jinou cestu, jak najít šikovnou holku. Není na to žádný manuál, každý má svoji cestu, metodu, ale jde to.
vulcan

Příspěvekod antonio22 » čtv 6. úno 2020, 11:51

Omlouvám se za spamování. Nechal jsem se unést
Naposledy upravil antonio22 dne čtv 6. úno 2020, 21:45, celkově upraveno 1
antonio22

Příspěvekod petras60 » čtv 6. úno 2020, 12:43

To Ti jako stoupne jo ,tak to u mě nehrozí ani po prášku asi sem nemocný.
petras60

Příspěvekod antonio22 » čtv 6. úno 2020, 15:01

Omlouvám se za spamování. Nechal jsem se unést :-)
Naposledy upravil antonio22 dne čtv 6. úno 2020, 21:44, celkově upraveno 1
antonio22

Příspěvekod gumak » čtv 6. úno 2020, 16:09

Nechcete tu diskuzi přesunout někam jinam? :roll: ps: antonio ať žijí pohlavní choroby. Alkohol z tebe vyprchá kdežto ajda těžko.
Neutečeš, neschováš se, koláče nejsou bez práce. Honí tě mlsná,jsi líná, přemýšlíš že se to vyšukat dá .
gumak

Příspěvekod tojejedno » čtv 6. úno 2020, 21:58

vulcan píše:
tojejedno píše:
vulcan píše:

Trochu vice prace? Tys asi v zivote na zadny seznamce nebyl, jinak bys nikdy nerekl takovou blbost. Vypisovat desitkam, ne-li stovkam holek a doufat, ze se nejaka ozve, ....

tojejedno :shock:
máš problém pochopit psaný text ?? :shock:
Vždyť píšu : hledat mimo placený sex a seznamky... to jsi fakt nepochopil ? Právě proto, že je přetlak zájemců a málo poskytovatelek - jak u seznamek, tak na privátech.
Tak je potřeba si najít nějakou jinou cestu, jak najít šikovnou holku. Není na to žádný manuál, každý má svoji cestu, metodu, ale jde to.

Spatne jsem precetl, moje chyba. Mas recht, hezkych holek je vsude spousta. Ale nejakou dostat do postele, to neni jen tak. Aspon pro me teda...
tojejedno

Re: AnnieAM (Amateri)

Příspěvekod zatoichi » pát 7. úno 2020, 9:02

.
Naposledy upravil zatoichi dne sob 27. úno 2021, 7:07, celkově upraveno 1
zatoichi

Re: AnnieAM (Amateri)

Příspěvekod acx » pát 7. úno 2020, 19:48

Paulie88 píše:Já teda vidím na Amatérech cenu 1800 / za hodinu ale jestli je realita nakonec jiná to nevím ale i kdyby to byly ty 2000 tak je to vlastně zlatý, protože jak poznamenal kolega - jsou v tom "příplatky" ... nedávno jsem byl třeba na Privátku 4 a platil jsem 1800 za hodinu s líbáním , s OB by to bylo přes 2000 hravě ... Takže ta AnnieAM mi vychází mnohem lépe + to není privát + pokud má opravdu takový přístup jak říká kolega , nešidí čas atd... tak je to mnohem lepší volba ... To je problém většiny lidí že automaticky když vidí vyšší cenu tak je to hned špatně, ale nespočítají si to kompletně :D :D

Nějaká forma privátu to bude, sama uvádí, že si platí. Já bych tipnul buď žlutý kopec nebo předražené slověny. A i kdyby to byl milenecký azyl, tak za hubičku to nebude, většinou 500/2h, cca 1500 den.
acx

Re: Jana, Jana Privátek Brno 728452535 ( 728 452 535 )

Příspěvekod bleha » pát 7. úno 2020, 23:49

Eisenbahn píše:Díky za hodnocení, ale jedna část mé fakt dostala... Bo babě, která by dokázala stimulovat prostatu jazykem, jak píšeš, bych klidně za rychlovku dal aj tři litry --:o :D

Řek bych, že za tři litry by mě mohla tak leda vylízat prdel :lol: , ale to by musela ještě k tomu za mnou celé den lézt po čtyřech a čekat, až se vy*eru!.. o:-o :lol:
bleha

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma