Ty acx (1506)
Tak nevím no.

|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Jarmil666 píše:Jsem tu sice chvíli, ale opravdu si nešlo nevšimnout že tento slabomyslný jedinec asi opravdu nemá vlastní život a jeho životní náplní jen vypisování bezmyšlenkových komentářů a ukájí se nad našimi odpovědi. Pro něj je to prakticky ctí když na něj reagujeme, v reálném životě to bude zakomplexovaný chlapeček se zmijovkou na hlavě bojící se oslovit paní prodavačku při koupi kondomu
![]()
. Už teď je mi ho prakticky líto, nenajdete forum kde by nebyl, kurňa to musí zabrat neuvěřitelně času
, chlape pracuješ vůbec
. Nedalo mi to ale musel jsem, on je opravdu všude, teď se bojím i otevřít dveře
![]()
![]()
.
Angelus píše:Já Angelus (225)
Ty acx (1506)
Tak nevím no.
Angelus píše:Jedu do zahraničí tak se tu mějte hezký a buďte na sebe hodní. Váš Angelus.
mojeholky píše:Angelus píše:Jedu do zahraničí tak se tu mějte hezký a buďte na sebe hodní. Váš Angelus.
Angelusi, chápu, proč tohle děláš. Zastáváš se tu holek, které tu špiní.Ale stojí ti tohle za to ? Nepřeháníš to ?
Angelus píše:Zdravím borci dneska jsem si byl užít s krásnou slečnou chtěl jsem jen oral s za 1000 Kč a ona mi to splnila. A hned se cítím líp.
acx píše:Angelus píše:Zdravím borci dneska jsem si byl užít s krásnou slečnou chtěl jsem jen oral s za 1000 Kč a ona mi to splnila. A hned se cítím líp.
To musí být nafukovací.Která by k tobě jela do ciziny za 1000,- Kč.
![]()
![]()
![]()
Nebo jsi naprosto stupidní lhář.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků