Miaaa, ta viděla privát leda z dálky. Ale Venom2 jich vede aspoň 50 od dob První republiky

Jak už psal clada, priváty i dívky samotné minimalizují náklady. Prostěradla i ručníky slouží až do roztrhání, fleky na postelích, pohovky, křesla (zejm. případ SOHA na Lidické)

S hezkou a příjemnou slečnou to zvládneme i v ošklivém kumbálu. Ale... Začněme návrhy na zlepšení, které nestojí ani korunu. Komunikace po telefonu, úsměv, slušné chování a nekouřit na pokoji. Přitvrdíme. Žvýkačka. Existují stále i nekuřáci. Jídlo slouží jako dobré konverzační téma, ale nemusí jej slečna nadhodit už jen tím, že na mě dýchne

Jsem příliš náročný? Vždyť i prodavačka v obchodě se snaží dobře vypadat, takže investuje do svého vzhledu, i když nemusí. A vlastně i každá žena od malička, že? Pokud se někdo živí vzhledem, tak by tomu měl věnovat určitou péči

a vo tom to je.
Tak to byl bič, v příspěvku , jak to vidíte 1 a 2,
nyní trochu cukru, nebudu se rozepisovat podrobně, ale je myšlena umělecká hodnota a technickej dojem.
1. Rozkoš z Katrin -rok za mnou jezdila do bytu, naprostej nadstandard, díky S.
2. Nyní Jenifer, snad je to ona, bývala na ul. Tuřanka, Slatina, 10/18-1/19 O.K
3. Eliška ze Židenic, Filipínského- říkám ji Xena dám si s ní pivko a ne jedno , stále se chystám.
4. Jedna Uk ze Skácelové, O.K.
5. Patricie ze St. Osady, perfekt, vlastně byla první ťapka, jako ženatý a potom s družkou , jako mingles, jsem tyto služby nevyužíval.
2-co už to nedělaj
no a to stačí.
A otočky.
2 x obličej, Monika,ta druhá už nevím jméno ale chápu ten není v reklamě, co už.
1x fake fotky, tlustá
1x opilá Uk ze Skácelové
1x Melanie,Čápkova, nevím už v kuchni smrděl nějakej vařenej blivajz a ložnice byla 2x2 m
2x problém s objednáním /Soho/ a ....
no a také stačí bylo toho víc , ale už nechci na to vzpomínat