Hledat  

PERLAplnaVASNE - 778005101 - masaze

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

PERLAplnaVASNE - 778005101 - masaze

Příspěvekod ricoufko » pon 3. úno 2020, 12:01

Naposledy upravil ricoufko dne stř 13. říj 2021, 11:38, celkově upraveno 1
ricoufko

Re: PERLAplnaVASNE - 778005101 - masaze

Příspěvekod Marin2 » úte 4. úno 2020, 20:22

Dnes jsem tam byl.
Holka pěkná, komunikativní. Domluva po watsupu v pohodě. Ceny dle inzerátu.
Fotky jsou 100% její, za sebe bych řekl že ji i ubírají.
Byla to moje myslím třetí návštěva masáže, a zatím nejlepší. Začínala v prádle, ale na konci jí zbyly jen samodržící punčochy. Sáhnout na sebe nechá víceméně všude, a podle projevu bych řekl, že ji to baví a sand si to i užívá.

Nejsem zdatný recenzet, ale snad to pomůže.....

Pokud by zněla otázka, zda bych ji doporučil, tak ano.
Marin2

Příspěvekod acx » úte 4. úno 2020, 20:25

Marin2 píše:Dnes jsem tam byl.
Holka pěkná, komunikativní. Domluva po watsupu v pohodě. Ceny dle inzerátu.
Fotky jsou 100% její, za sebe bych řekl že ji i ubírají.
Byla to moje myslím třetí návštěva masáže, a zatím nejlepší. Začínala v prádle, ale na konci jí zbyly jen samodržící punčochy. Sáhnout na sebe nechá víceméně všude, a podle projevu bych řekl, že ji to baví a sand si to i užívá.

Nejsem zdatný recenzet, ale snad to pomůže.....

Pokud by zněla otázka, zda bych ji doporučil, tak ano.

Co to znamená víceméně? :shock: To jako více nahoře a méně, tedy prakticky nic dole? :lol:
acx

Příspěvekod Marin2 » úte 4. úno 2020, 21:52

Dole ano, ale ne dovnitř...
Marin2

Příspěvekod labuznikmasazi » stř 5. úno 2020, 14:10

Já jsem byl taky, dotýkat jsem se mohl všude a jak jsem chtěl. Hodně si to užívá a sama se při tom i udělala, jak se mi přiznala během masáže :) A na závěr mi ho i vykouřila, ale to nevím, jestli dělá všem, říkala, že hodně u ní záleží na vzájemných sympatiích.
labuznikmasazi

Příspěvekod Chris Redfield » ned 9. úno 2020, 16:06

Ale ta cena tvl 1800 za vyhonění .. omg...
Chris Redfield

Příspěvekod Chris Redfield » ned 9. úno 2020, 16:08

No koukám,že ještě zdražila. To je mazec.,

ENERGY TOUCH 1.900 Kč
- ženství v plné kráse
- dráždivá masáž TĚLO na TĚLO
- erotogenní zóny budou jásat

SECRET WAY 2.200 Kč
- celotělová masáž s oboustrannými doteky všude
- poznáš jemnou i divokou kočičku a ochutnáš mé erotické dovednosti
- neomezené vyvrcholení
- možnost lehčího SM
- speciální lekce LINGAMU

PEARL SPA 2.500 Kč
- to nejlepší zažiješ při mé speciální masáži
- úvodní rituální se stripem
- vyber si v čem mě chceš mít
- DOKÁŽEŠ mi udělat MOKRÝ ORGASMUS
- splním ti NEJTAJNĚJŠÍ PŘÁNÍ

Masáž PROSTATY +600 Kč
Chris Redfield

Příspěvekod ricoufko » ned 16. úno 2020, 11:59

Naposledy upravil ricoufko dne stř 13. říj 2021, 11:38, celkově upraveno 1
ricoufko

Příspěvekod strbkos » stř 7. říj 2020, 14:56

Jej foto nije pod meny, je v pravo...

https://www.sex.cz/nymfismasazepraha

Bol som u PEERLY na ktorú som dostal od kamaráta odporúčania, musím povedať, je to úplná pravda a bol som Vemie spokojný.
Posielam ako mi to opísal môj kamarát a naozaj, takto mi to opísal a má to tak rada , vedia to aj jej kolegině v Brne, (musím povedať, že sa priznala, že sex má rada len takto):

Ahoj, budem to písať po častiach.Cely deň som bol netrpezlivý, keďže večer před stretnutím som počul jej hlas a upozornila si ma na to, že sa oplatí ju vypočuť před spaním, aby som sa poriadne vzrušil-zabralo to a ja som sa v tom okamžiku rozhodol, že ju musím navštíviť, spoznať. Také to inzeráty nevyhla dávam a rôzne eroticke služby.Dohodnuté platilo a prišla si pre mňa mlada slečna a pekným hlasom a temperamentom a v tom okamžiku som sa potešil, ze som sa konečne aspoň raz správne rozhodol Posadili sme sa u nej a začali sa rozprávať při sklenicke vína. Mierne sa ku mne naklanala a cítil som tlak v nohaviciach a srdce mi začalo silno búchať, ved som videl, ako jej sukňa schádza do lona a odhaľujú sa kolená a stehná, očami som tam schádzal a určite to videla a vysperkovala to tým, že sa ma chytila rukou na stehno – prešlo to mojim telom jako elektrina.Nechces si už dat konečne sprchu a ideme na to? Áno, vyskočil som zo stoličky a utekal směr kúpeľňa. Pockaj, ved si tu nechaj věci a tu máš uterák, nie, nie. Zobleciem sa v kúpeľni, odvetil som jej.Prišiel som opasany uterákom, ona už bola v bielom erotickom oblečení. Daj si to dole a lahni na brusko, spravím ti masaz kokos olejom a urob si pohodlie.Ruky som cítil všade a nestíhal vychutnávať kombináciu rúk a bozkov, ktoré na moje telo dopadli. Bozky na zadocek a vajicka boli veľmi vzrusujuce. Prst v zadocku naštartoval môjho vtáka.Otoc sa, nech sa posunieme ďalej, vedel som, že príde lepšia časť. Otočila sa zodockom k mojim očiam a začala bozkávať moje brusko, vajíčka, a ja som jej prstom jazdil po jej strbinke a začala stonat, tešilo ma to, že sa jej to páči. Prostredník sa vstycoval a chcel ju napichnut, ale rýchlo sa sklopil, aby niečo nepokazil,možno to bola chyba, chcelo ju to vypestovať.Po 2 hodinách intenzívnej masáži, bozkov, tulenia, objatia, hladenia, sa nedalo dlho tomu vzdorovať, myšlienkami som bol už inde jako v okamžiku. Prosím, je možné ta opichat? Nie, nie, je to len masaz, ľutujem. To nemyslíš vážne, ved si tak super, to nejde vydržať. Nie, prepáč, je to len masaz. Zapochyboval som,ale dostal som nápad,ze odskocim do kúpeľne a nasadim si kondóm.Podarilo sa to a vedel som, že si idem po jej dieru. Prišiel som k nej, chytil ju za nohy a pritiahol si ju z postele na kraj postele. Rázne jej povedal, otoc sa! Ruky som jej dal do zadu jako při zatykani a druhou rukou držal za vlasy. Tak vstávaj a mierne sa zákon.Prenikol som. Nie, nie, sex nie, drz pozíciu a tlapol som jej silno po zadku. Uzil som si to, ved diera znesie všetko. Gumičku som naplnil a povedal som jej, že to nešlo vydržať, ale neľutujem. Ona nebola zaskočená, takže som bol spokojný, že som jej veľmi neublížil.Rozprávali sme sa a potom ma začala škrabkat a prebudila vo mne ďalší pocit po explózii. Otočil som si ju, jako keby som ju chcel pichat od zadu. Videl som jej dierku a prehla sa ešte viac a videl som aj analnu dierku. Túžil som jej tam vpustiť nálož. Môžem. Nie, mozes len na zadocek a stehná. Pozor na silonky. Vedel som, že tu silonku poznačím a spravím si foto. Podarilo sa to. Bola poznačená, ale snáď sa ešte podarí aj viac. Na záver som jej naplacal na zadok, ktorý bol cely červený a vytiahol poriadne prsia a bradavky.Určite by sa dalo viac toho stihnúť, ale bol som nervózny a chcelo to aj lepšie prostredie, idealne zviazať a opichat, aby bola spokojná a uspokojena.Tak snáď nabudúce.
Naposledy upravil strbkos dne čtv 4. úno 2021, 22:51, celkově upraveno 3
strbkos

Příspěvekod zatoichi » čtv 8. říj 2020, 11:19

.
Naposledy upravil zatoichi dne stř 3. bře 2021, 15:38, celkově upraveno 1
zatoichi

Příspěvekod strbkos » čtv 8. říj 2020, 15:36

To koľko účtuje hovoriť nebudem, pretože hovorila, že je to cena len pre mňa.
strbkos

Příspěvekod strbkos » čtv 8. říj 2020, 15:41

Ten dlhý mail mi kamarát posla, tak sem ho len okopíroval a priložil.
strbkos

Příspěvekod strbkos » čtv 8. říj 2020, 15:50

Ešte by som doplnil, odkazy na PERLU sú tieto, tie ktoré sú uvedené sú nezmysel : v pravo

Naposledy upravil strbkos dne čtv 4. úno 2021, 22:46, celkově upraveno 1
strbkos

Příspěvekod acx » čtv 8. říj 2020, 23:29

strbkos píše:Ten dlhý mail mi kamarát posla, tak sem ho len okopíroval a priložil.

Zajímavé, ona slověnka, dva kamaráti slováci registrovaní náhodou v den příspěvku, mají spešl ceny, ovšem ona do telefonu konstatuje, že ceny neurčuje sama, ale jsou dané někým jiným, ona za to nemůže. :lol:
Pokud Perlo naznačuješ, že kromě masáže je možné i něco víc, uveď cenu, stejně to zde tvůj "manager" čte, pokud zrovan on není ten "kamarát". :P
acx

Příspěvekod strbkos » pát 9. říj 2020, 7:58

Som len jej zákazník, zrejme dobrý, ktorý jej dokáže urobiť ..., to čo niekto iný nie ... :)

Ona má sefi zo Slavkova pri Brne, to sa jej spýtaj, jeden sa volá Dušan. :D
Naposledy upravil strbkos dne ned 25. říj 2020, 13:00, celkově upraveno 1
strbkos

Další

Zpět na Dotazy na dívky