n1501 píše:Zoufalá snaha o jakoby lepší kvalitu danou cenou, ale ve skutečnosti ho.. ze zvědavosti jsem zašel za Lili, vzhledem obyčejná Slověna, s nosem nahoru a divila se, když jsem udělal čelem vzad. No, spíše se ani nedivila, asi jsem nebyl sám.
To se ty holky dělají pr... ? Místo aby udělaly byznys s dobrým přístupem a normální cenou, tak ze sebe dělají něco navíc.
Už jsem myslím někde zmiňoval, že na Slovensku jsou holky zvyklý na trochu jiné ceny (holt mají tam tvrdou evropskou měnu). Když jsem tam jednou takhle vyhledával šukec, musel jsem jít do jedny slečny za 70€ (cena za klasiku a 30 minut, za hodinu by chtěla kilo). Na místě jsem čekal asi 20 minut v dešti, páč si musela jít nakoupit. Když se dostavila, postava výstavní zlatokopky: botoxové rty, tuna make-upu, výstavní prdelka, silikonové trojky, fitness postava. Orálek (samozřejmě s) téměř žádny, jenom uvést nástroj do použitelné formy. Pak mi bylo sděleno, že se můžu udělat jenom jednou. Dělala vše proto, aby to bylo rychlý, čili hotov za 5 minut, v jedné poloze. Na její obranu měla příjemné vystupování, i když trochu namyšlená byla, to zas jo
Pak tedy takhle ochočená holka dojede do Brna (čili na západ) a logicky chce po nás stejnou, ne-li vyšší taxu. Mnozí z nás půjdou radši o dům dál, ale najdou se vždy nějací kunčafti (zejména cizinci), kteří ji zaplatí. Stačí jeden za den, aby neprodělala. Když se nedaří, přesune se blíž k Rakousku
Každopádně to pro nás nedopadne dobře, páč jiné holky si toho všimnou a budou si taky chtít něco urvat (slyšel jsem, že třeba holky od Azima už by rády 1200 za půl hodiny). Nám pak přijde výhodnější podniknout jednou za čas výjezd do metropole, po vzoru mistra jaroslava, a prubnout tam vždy rovnou 3-4 ťapky. Ještě by to chtělo ušetřit na dopravě, a zavést zde třeba nějakou formu car-poolingu